Hvordan bygge utendørs murstein trapper

September 17

Hvordan bygge utendørs murstein trapper

Murstein trapper kan bygges mer enn én måte. Murstein kan brukes til å konstruere hele trappen. Dannet og helte konkrete trappen kan dekkes med murstein, eller kombinere murstein med fersk betong. Kostnadene ved å bygge hele trappen av dyre murstein kan virkelig legge opp, vurderer indre mursteinene er ikke synlige. Forming og helle konkrete trappen er et stort prosjekt av seg selv, enn si legge et annet prosjekt for å legge et lag av murstein. Kombinere murstein utsiden og en frisk betong kjerne er en enklere, billigere metode av utendørs murstein trapper.

Instruksjoner

Plan

•Determine høyden nødvendig for trappen ved å måle fra bakken til toppen. Toppen skal være ca 6 inches under terskel for en dør eller bruk toppnivået hvis blending i fortauet.

•Measure og legge til bredde og tykkelse på valgte klossene sammen og legge til 1 tomme for mørtel ledd. For eksempel vanlig murstein er 3.75 inches bredt og 2,25 tykk for 6 inches pluss 1 tomme for mørtel ledd er 7 inches. Hvert trinn vil være ca 7 inches høy.

•Divide høyden nødvendig for trappen av trinn høyden å finne ut hvor mange trinn kreves for trappen.

•Determine dybden på hvert opptrinn av hvordan du velger å plassere murstein for hvert opptrinn. Stigerør bør være minst 15 inches dyp for komfortabel bruk av trappen. Legge ut murstein i et mønster for bunnen-utvidelse med 1/2-inch mellomrom mellom hver murstein og måle dybden for slitebanen og bredden på trappen.

•Multiply dybden bestemt for hver slitebanen av antall trinn. Dette er hvor lenge puten må være for murstein trappen. Puten blir bestemt med lå ut murstein bredden og dybden bestemmes av antall opptrinn.

Bygge grunnmuren

•Measure omkretsen av området nødvendig for trappen og mark med landskapsarbeid spraymaling.

•Dig ut området åtte inches under bakkenivå. Plass et nivå på bakken for å være sikker på at området er nivå.

•Kompakt jorda med en hånd-sabotasje. Legge til 2 inches av grus og tamp hvis du vil komprimere. Legge til en annen to inches av grus og tamp hvis du vil komprimere grus. Plass et nivå på grus å sikre at grus nivå. Legge til eller fjerne grus nødvendig nivå grus for pad.

•Skjære 4-tommers bred styrene til dimensjoner bestemt når planlegging trappen. Legge til om lag 2 inches i styrene for sidene. Sikre innsatsen til en side av styrene med skruer.

•Plasser styrene i posisjon på grus og bruke en hammer for å kjøre innsatsen i bakken. Nivå foran styret først og justere styrene på hver side med kanten av foran styret. Bruke hammer til å presse innsatsen i videre eller løfte styrene nødvendig nivå kanten av hvert bord.

•Opprett riktig skråningen så vann går av foran murstein trinnene i stedet for pooling i mørtel leddene. Måle lengden av styrene på sidene. Multiplisere antall føtter ved 1/8. 6-fots dyp base krever for eksempel 6 ganger 1/8- eller 3/4-tommers skråningen av riktig avrenning. Øke tilbake kanten av hvert bord på siden av beregnet skråningen eller 3/4-tommers for eksempel.

•Mix betong i en trillebår etter anvisningen på pakken.

•Fyll skjemaet med betong. Sett rebar deler i betongen omtrent to inches over grus hvis ønsket. Bruke en 2-ganger-4 bord som er lang nok til å nå siden til nivået i toppen av betong. Sted 2-ganger-4 på kantene av skjemaet på baksiden og trekk betongen til fronten. Legge betong som nødvendig for å fylle grunne områdene.

•Bruk en konkret dupp å glatte betongen. Bruk en mason's scratch pels rake til grov opp det øverste laget av betong så mørtelen holder bedre satt når på betong. At betongen til å tørke for 24 timer. Fjerne skjemaene.

Legge murstein trapper

•Mix mørtel 3 deler sand til 1,5 deler sement. Bland de tørre ingrediensene godt før du legger vann. Legg nok vann slik at mørtelen er konsistensen av pudding.

•Lay ut murstein for første kurset på bakken i nærheten trinnene. Starter fra midten og plassere murstein i posisjon. Bruk en mason's murskje for å bruke en 1/2-inch laget til bunnen og en side av hver murstein og plass i posisjon. Bruke en 1/2-inch avstand mellom mursteinene og fylle sammenføyningene med mørtel ved å trykke mellom murstein med en buet mur felles verktøyet. Plass et nivå over hver murstein å bli sikker det er nivå sidelengs. Sted nivå foran tilbake og være sikker på at hver murstein bakkene litt foran å opprettholde avrenning skråningen.

•Bruk murstein på kantene av første kurset, deretter fylle bak stein med betong. Det andre laget av murstein eller den synlige laget, skal dekke hele mønsteret. Fylle området bak det andre laget med betong. Tillate betongen til fast mellom hvert lag. Gjenta for hvert trinn.

•Skjære murstein behov scoret murstein der det vil bli kuttet med hjørnet av en styrke meisel. Sette på vernebriller eller beskyttelsesbriller. Plass murstein på en myk overflate som bakken eller en haug av sand. Plassere kanten av meisel styrke i score og bruke en klump hammer Strike slutten av meisel. Bruk en kald meisel for å rydde opp klippekanten av murstein.

Tips og advarsler

  • Tørr stable murstein til å lage et mønster for stigerør som reduserer antall kutt. Murstein er vanskelig å kutte rett så plan trappen med ingen kutt hele hvis mulig.
  • Bruk vernebriller eller beskyttelsesbriller mens kutte murstein med meisel.
  • Bland bare nok mørtel som kan brukes i en time. Tilsett ikke vann til mørtel som er uttørking eller det vil ikke følge riktig murstein.