Hvordan bygge utendørs konkrete skritt

August 6

Hvordan bygge utendørs konkrete skritt

Helle dine egne konkrete skritt er ikke en enkel prosjekt for gjør det selv. I de fleste tilfeller bør du la et prosjekt som dette til en entreprenør eller altmuligmann å sikre trinnene møte byen koden for opphav og kjøre. Preformed tre trapp stringere kan gjøre prosjektet mulig for praktisk hus. Stringere kommer i en rekke størrelser og lar deg sette ut en mold før helle betong.

Instruksjoner

•Level stedet hvor du vil sette din skritt. Grave ut overflødig skitt til nivå området og kompakt fast med baksiden av spade. Utforme stringere i deres plasseringen. Skyv mellomlegg i bakken på hver side av stringere å støtte dem og sikre oppreist.

•Measure avstanden over hvert trinn. Klipp 2-av-8 trelast å passe over stringer til foran hvert trinn. Fest 2-av-8 stykke tre stringer tett bruker dekk skruene. Spre matolje over innsiden av trapp mold. Smøring vil gjøre det lettere å fjerne styrene når trappen har helbredet.

•Purchase Forhåndsblandet betong fra lokale oppussing eller jernvarehandel. Ferdigblandet betong er en blanding av sement, sand og grus, og er et godt valg for liten hjemme forbedringsprosjekter som trapper.

•Shovel betong i mold overfylling litt. Tamp ned betongen og eliminere bobler og luftlommer med en spade. Glatt toppen av hver trapp med en sparkel. At betongen til å kurere 24 til 48 timer. Fjerne skjemaene.

•Coat trinnene med en sealer å beskytte betong fra fuktighet. Du kan finne konkrete sealer i delen maling din jernvarehandel. Roll sealer på trinnene med en kvart tomme nap-roller.