Hvordan bygge utendørs Fountains

May 4

Hvordan bygge utendørs Fountains

En utendørs fontene er en hyggelig avveksling på en lang, lat sommer ettermiddag--- og det tar bare en ettermiddag for å bygge en. Det koster ikke mye å lage perfekte rock haugen med en skjult vår en praktisk hjørne av en hage eller terrasse. Fontenen blander rett inn med steinene og landskapsarbeid på nettstedet og kan bli mer integrert i miljøet av en liten grove plantet eller containerized bambus, en lav stein benk eller noen weathered utleggere fører til fontenen.

Instruksjoner

•Assemble alle utstyr og forsyninger og merke området hvor fontenen vil gå. Grave et hull som er to eller tre inches dypere og litt større enn vannbassenget. Sett et nivå lag med grus i bunnen av hullet og plasser bassenget, kontrollerer at det er nivå og ikke vingle. Fyll ut sidene rundt bassenget med noen av skitt fjernet fra hullet.

•Plasser nedsenkbare pumpen i bassenget på en annen tomme eller så av grus. Du kan angi pumpen på en hvelvet grunne leire blomsterpotte sentrert i grus for større stabilitet. Grave en grunne grøfter fra bassenget til utendørs strømuttaket. Strømledningen fra pumpen gjennom en lengde på PVC-rør, og koble ledningen. Når du er sikker på den når utløpet, duct-tape ledningen sikkert til uttaket slutten av røret og begrave røret i grøften.

•Kople rør som fulgte med pumpen--- eller erstatning hvis standard sirkulasjon røret ikke fungerer med design---på pumpen. Lå fire eller flere kutt stykker av sammensatte terrassebord over åpningen over bassenget, og det satt et stykke mesh skjermen beskytte vannbassenget fra rusk. (Kuttet et lite hull i skjermen først for vannrøret å stikke gjennom.) Plassere store hage steiner eller blokker rundt kanten av skjermen for å holde den nede.

•Slip en eller flere terrakotta hage Potter over røret slik at de sitter på støttede mesh. Hvis du bruker mer enn én pott, må de er en uteksaminert størrelse og resten sikkert oppå hverandre. Når de plasseres over røret, sement dem sammen med en vanntett limet. Fylle bassenget med vann, slå på pumpen og teste den.

•Hvis vannet renner fritt nede blomsterpotte eller Potter og tilbake i bassenget, slå av pumpen, stabel eller sement brikker rundt blomsterpotte basere så det er helt skjult og brette liten elv steiner i blant større gynge å unngå. Bruk fontenen som er, eller landskapet med bregner, Moser og dam-vennlig planter.