Hvordan bygge trinnene på en ujevn overflate

August 2

Hvordan bygge trinnene på en ujevn overflate

Trinn ta folk fra ett nivå til et annet. I et hus, det er ganske enkel. Du bygge trinn en ovenpå eller fra en kjeller til utenfor eller fortauet til en veranda. De er ganske standard trinn situasjoner med fast høyder og bredder. Trinnene er vanskeligere utenfor, i et verksted eller hagen eller på en sti der overflater varierer og kan være ujevn eller av nivå. Men med planlegging og forberedelser, kan du bygge trinnene nesten hvor som helst.

Instruksjoner

•Decide der du trenger trinnene og merke en grov bane med en hageslange eller streng linje. Måle steepness av karakteren. Sette en innsats på toppen og en høyere innsats eller stang nederst. Sett en streng mellom de og nivå det med en linje. Mål avstanden fra bunnen av nedre staven til strengen og avstanden mellom øverste og nederste innsatsen. Bruke disse til å finne vinkelen; en 33 prosent karakter, for eksempel reduseres 1 fot for hver 3 føtter avstand. Måle vinkelen på siden av trinn området hvis bakken bakkene begge veier.

•Bruk vinkel beregning for å fastslå hvor mange skritt du må og hvordan de bør settes. Planlegge trinn med stigerør (trinn opp) ikke mer enn 1 fot og helst ca 8-9 inches. Planlegge trinn (nivå del av trinnet) være minst 1 fot bred. Finne ut hvor mange trinn vil være nødvendig å dekke totale fremveksten av bakken og hvor mange vil være nødvendig å dekke lengden. Sette skritt tett linjeavstand på bratte skråninger, færre trinn med bredere løpebaner eller landinger på milde bakker.

•Design skritt å være nivå, selv om bakken bakker opp og ned eller sidelengs. Bruk siden steiner eller vegger for å bygge eller holde tilbake ujevnt underlag på sidene av trinnene. Gjør en kort veggen hvis det er en bratt skråning på den ene siden av trinnene. Bygg det opp til kamp nivået på den andre siden, med murstein eller stein eller pavers du bruke trinnene.

•Kontroller trinnene ved å grave ut en grov steg arrangement i bakken med en spade. Grave den minst to ganger dybden av trinn materiale, stein eller tegl. Sette et lag med grus over skitt. Lå landskap stoff først hvis ugress og gress vil være et problem. Legg et lag av sand gjøre utjevning pavers enklere. Begynne å bygge trinnene nederst. Angi det første skrittet nivå og solid, deretter sette det andre trinnet bak så dens utvidelse er noe under toppen av første skritt. Jobbe deg oppover.

•Build en faktiske trinnet vegg Hvis skråningen er alvorlig på den ene siden av trinnene. Gravingen parallelt trinnene, satte en grus base, og lå steiner eller murstein i grøften, arbeider opp trappen, til det er en solid skritt vegg. Bruke mørtel for å holde steiner eller murstein Hvis skråningen er bratt nok til at tørr stabler kan skli. Legg trådene og stigerør tilsvarer veggen når den er fullført.