Hvordan bygge treterrasse trapper

February 12

Hvis du skal bygge trappen for tre dekk, være forberedt til å engasjere seg i noen svært viktige beregninger og målinger. Fordi dekk trappen kan gå vill feil hvis du ikke måle nøyaktig, er det viktig å ta dette steget alvorlig. Men etter at målingene er på plass, bygge dekk trappen er bare et tilfelle av retning.

Instruksjoner

•Determine antall trinn nødvendig for dekk trappen ved måling av vertikal slipp fra overflaten av dekk og dele det med sju. Rund av til nærmeste hele tall. Dele fallhøyde på antall å fastslå trinn stiger figuren.

•Bruk ovennevnte beregninger å legge ut trappen og bestemme plasseringen av innleggene. Plasser innleggene 18 inches fra slutten av at trappen. Plasser en rett 2-ganger-4 på dekk og kontroller at det er nivå og torget ved siden av dekk. Bruk et avløp bob for å merke poenget med bakken på midtpunktet av fotfeste.

•Dig innlegg hull og hell grus fot inn i hullene å sikre dem. Legge metall innlegg til fotfeste og deretter installerer 4-ganger-4 innlegg hullene. Disse tiltakene sikrer soliditet innleggene selv når jorden blir fuktig.

•Mark stige målingen på en etappe av innramming kvadrat med et stykke tape, og merke kjøre måling på det andre benet. Utforme to 2-av-12 trapp stringere ved begynnelsen på den ene enden og posisjonering plassen med tape merker som plasseres flush til kanten av brettet. Skissere fremveksten og kjøre for hvert trinn, og deretter Bruk blyant til å tegne i slitebanen disposisjonen mot bunnen av hver kjøre linje. Trim endene av stringere med en sirkelsag.

•Sett metall cleats slik at de står jevnt med bunnen av slitebanen konturene bruker skruene. For å holde skruer deles av tre, først bore 1/8-tommers pilot hull. Bruk 1 1/4-tommers bjelke negler for å knytte vinkelparenteser til den øvre enden av stringere. Klammeparentesene må være flush med kutt endene av stringere.

•Sørg toppen peker av stringer slik at det er jevnt med overflaten av dekk. Bruk 1 1/4-tommers bjelke negler for å knytte stringere av spikrer klammerne dekk. Pilot borehull gjennom stringere og innlegg som grenser til dem. Hvert av hullene skal være mot lei til en dybde på 1/2 inch; Dette kan gjøres ved hjelp av litt 1-tommers spade. Bruk skruer og skiver å feste stringere til innlegg, og deretter forsegle skruen hoder med silikon reparer.

•Measure bredden på trappen løpebaner og deretter kuttet to 2-av-6 styrene for hver bane. Hvert trinn må plassere foran 2-av-6 på klamp. Stolpen skal flush med slitebanen disposisjonen på stringere. Bore 1/8-tommers hull monterer foran 2-av-6 styrene cleats med skruer. Til slutt Plasser bak 2-av-6 styrene på behandle cleats. Kontroller at det er akkurat nok plass mellom styrene som en liten spiker hodet passer mellom. Borehull pilot, og legge til cleats med skruer.