Hvordan bygge Treehouse trapper

October 27

Hvordan bygge Treehouse trapper

Tre hus er en langvarig favoritt flykte for barna overalt. De gir barna en plass i sin egen innenfor rammen av sin egen bakgård, der de kan overvåkes mens fortsatt smake litt av frihet. Sammenlignet med tau stiger eller slats på et tre, er trapper en sikrere og mer stabil måte til tre hus. Prosessen med å bygge din egen trehytte trapper krever noen grunnleggende verktøy og litt snekring ferdigheter.

Instruksjoner

•Lean to 2 - av 6-tommers boards mot fremkanten av treet huset er så bunnen berører gulvet, og den egnet for din trapper. Bruk din sirkelsag for å klippe bunnkantene styrene slik de står flush mot bakken i vinkel de skal installeres.

•Mark cutting vinkel på oversiden av din 2-av-6 brett med din konstruksjon og en blyant. Med to styrene strekker seg forbi gulvet i trehytte, plassere en konstruksjon mot fronten av plattformen slik forlenger oppover. Bruke pencil for å merke linjen av konstruksjon på styrene. Bruk din sirkelsag for å klippe langs blyant merke.

•Mark plasseringen av hvert trinn i trappen med din målebånd. Stå stringere i posisjon mot treet huset som de skal installeres. Merk en plass på baksiden av hver 8 inches fra toppen av stringer. Plasser nivået på dette merke og deretter utvide et lodd blyant linje mot fronten av stringer. Dette merket er Handlingsregelen for det øverste trinnet. Forlenge målebånd nedover fra første trinn markør, og gjenta prosessen til alle trinnene plassert er merket.

•Measure og kutt stykker av 1-av 4-tommers trelast å passe hver slitebane markør på stringere. Disse brikkene vil tjene som trå støtter. Forlenger ikke støtte til kantene av stringere eller endepunktene må være kjegleformede tilpasses. Sted slitebanen støtter nederkant av hver blyant linje. Bruke skruen pistol og 2-tommers terrassebord skruer til å feste dem på plass.

•Skjære trapp løpebaner fra 2 av 6-tommers tømmer med en sirkelsag. Skjær hver skritt til bredden på trappen etter behov. Overskrid ikke 16 inches eller tre kan være for svakt til å tåle belastningen. Plass treads mellom din stringere på slitebanen støtte. Bruk din makt drill for å gjøre piloten hull gjennom stringere og inn i trappetrinn. Deretter bruke skruen pistol og 3-tommers terrassebord skruer til å feste hvert trinn i posisjon. Kjøre skruer gjennom stringere og inn treads.

•Gå til undersiden av trehytte og sy trapp til rim bjelke. Bruk din makt drill for å gjøre piloten hull gjennom rim bjelke og ca 1 tomme inn stringere bak. Bruke skruen pistol til stasjonen 3-tommers terrassebord skruene i hullene, to for hver stringer.

Tips og advarsler

  • Tykk grener kan brukes som gangveier med tre slats, innlegg og rekkverk for å gjøre dem mer stabil. Bygge enkel boks skritt ved å klippe 2-av-6 styrene i løpebaner og støtter og festing støtte på plass med lange negler drevet inn i grenen. Fest innlegg til grenen på toppen og bunnen ender. Deretter streng et tau mellom stolpene som håndtak. Grenen bør være minst 10 inches i diameter vekten det vil møte.
  • Tre stiger er en annen enkel måte å innrede treet huset med en solid tilgang. Stå to two-by-fours side ved side og kutt hull gjennom begge hver 8 inches eller så. Kjøre tykk treplugger gjennom hullene og stå stigen ved hovedinngangen til trehytte.
  • Vær forsiktig når du arbeider med farlig verktøy som sager, hammer og spiker. Alvorlige skader eller død kan oppstå. Bruk arbeidshansker og vernebriller hele tiden.