Hvordan bygge stein vegger

April 2

Hvordan bygge stein vegger

Gjennom århundrene, har stein gitt et solid, men vakre byggemateriale for ulike formål, alt fra boligkvarter og krigen festningsanlegg husdyr forvaring og hage retainer vegger. Stein egenskapen veggene gir huseiere og landscapers evnen til å klart definere egenskapen perimeters samtidig opprettholde en tidløs naturlandskapet design. Hvis du er på et stramt budsjett eller tidsramme, velge en mer tradisjonell tørr steinmur, siden det krever mindre tid og færre materialer enn en mortared steinmur. Som en ekstra bonus, tørr steinvegger tendens til å vare lenger enn mortared steinvegger evne til å stige og falle med jorden under den årlige fryses sykluser.

Instruksjoner

•Design stein vegger. Begrense høyden på veggen til 3 fot eller mindre til å minimere mulige kollapser og planlegger å ha på veggen minst halvparten så bredt som det er høy. for eksempel hvis veggen skal 36 inches høy, bør bredden være minst 18 inches. Skisse stein veggen utformingen på millimeterpapir slik at du kan visualisere det bedre og har en henvisning ark under installasjonen.

•Stake ansiktet av stein veggen. Kjøre metall rebar innlegg i bakken på hjørnet og slutten steder på veggen din eiendom. Kjøre en streng mellom stolpene merke foran veggen.

•Dig en 6-tommers-dyp bunntekst grøft langs merking strengen, gjør det minst 6 inches større enn bredden på veggen din. for eksempel hvis veggen er 20 inches bredt, bør bunntekst grøften være minst 26 tommer bredt. Tillat minst 3 inches av bunntekst grøften utvide foran merking strengen.

•Fyll bunnen 5 inches av bunntekst grøft med en solid, godt drenering base materiale, for eksempel grus eller sand. Flat bunntekst materialet med din spade. Sjekk med et hvert par føtter for å sikre at det er helt flat.

•Lay base løpet av stein veggen, starter på slutten eller hjørne. Passe steinene sammen tett. Kontroller at ansiktene til steinene er flush med merking strengen som skal sikre at veggen er rett. Lå lange, flate steiner vinkelrett mot veggen hver 3 fot for å tjene som binder steiner, som stabiliserer veggen.

•Construct flere lag på veggen en om gangen. Vinkel steinene mot midten av veggen for å bruke tyngdekraften til å styrke hele veggen. Bruk slips steiner på hvert lag og alternative stein fugene mellom lag til å opprette egenskapen veggene mer stabil.

Tips og advarsler

  • Velg Steinene for egenskapen veggene nøye. Charles McRaven, forfatter av "Bygge stein vegger," antyder at du holder deg med kalkstein eller sandstein for en tørr steinmur fordi de produserer lange, smale bergarter som stable bedre enn andre rock arter. Gå med varierte farger hvis du vil veggen fremheves. Velg innfødt stein i fargene hvis du ønsker veggen å blande med resten av landskapsarbeid.
  • Vurdere å ha din eiendom undersøkt for å sikre at du konstruere veggen på din egen eiendom og ikke din nabo.
  • Sjekk med byen kontoret om noen tillatelser du må få før du begynner din steinvegger.
  • Tilbake skader kan oppstå. Minimere løfte mulig ved å rulle steinene.