Hvordan bygge stein trinn for en hytte

May 1

Hvordan bygge stein trinn for en hytte

Stone trinn legge skjønnhet til alle hus. De kan gi finishen landskapsarbeid prosjektet og gi overgangen mellom hage og hjem. Du må sikre at trinnene ikke er for bratt, gjør hver riser-høyden mellom trinn-selv og mellom 4 og 8 inches, og dybden av trinnet mellom 10 og 18 inches.

Instruksjoner

Stiftelsen

•Measure høyden på trappen fra bakken front door hytta og Kjør eller den totale lengden på trappen. Beregne hvor mange trapper du trenger for avstand. Merk området på rømmen-lengden og bredden av trinnene på bakken-stakes og hyssing, linjene er rett.

•Dig ned 6 inches, kontrollere dybden med et målebånd; Bruk et nivå når du komme til bunns å sikre bakken selv.

•Kombiner sement bland med vann og fylle hullet for å gjøre grunnlaget. Sjekk med et nivå for å være sikker på at de er i alle retninger, og la å kurere fullt.

Trinnene

•Mix opp mørtel mikse og legge et kurs av 8-tommers mot stein langs kjøre. Bruke mørtel på sidene og bunnen av hvert mot stein og trykk på plass og trykker lett med en gummihammer. Sjekk nivået og justere etter behov. Gjenta på den andre siden av kjøringen. Fullfør første kurset ved legging mot stone på slutten av kjøringen midt imot huset. Fyll med skitt kurs og tamp ned til det nivå med toppen av mot steinene.

•Apply mørtel mot Stones på slutten av kjøringen lengst huset og 16 inches langs hver side. Legge den første steinen trinn på plass. Steget burde være mellom 10 inches og 18 inches bredt. Tapp med en gummihammer og sjekk nivået.

•Lay andre løpet av stein langs sidene av kjøringen, kommer fra huset til baksiden av stein steg. Fylle med skitt, tamp ned og øse ut noen av smuss bak trinnet du har laget, slik at mot stein lagt i det ville nå samme høyde som kursene på sidene. Nivå området og legge et kurs vender steiner bak det første skrittet.

•Apply mørtel bland mot Stones og legge det andre stein trinnet i å tappe fast med klubbe og bruke nivået for å sikre trinnet er rett. Gjenta prosessen for alle de andre trinnene, sikre du nivå hvert trinn riktig. På toppen, kan mørtel baksiden av trinnet i stedet mot huset så vann seep ned inn i skitt fyll.