Hvordan bygge stein innlegg for veranda rekkverk

January 31

Hvordan bygge stein innlegg for veranda rekkverk

Verandaer bærer hovedbyrden av mye dårlig vær, så de er ofte i verre form enn husene som de er tilknyttet. Det er fornuftig å bygge en vindmølle med slitesterkt materiale, forlenge levetiden og utsette dagen når du trenger å bygge den. Noen ting vare lenger enn stein og stein innlegg riktig bygget opp en veranda lenger enn andre materialer.

Instruksjoner

•Excavate et hull på hvert punkt der du planlegger en stein innlegg. Ideelt sett kan du grave hele veien ned fjell å gi stein innlegget et solid fundament. Hvis dette ikke er mulig, gå minst en fot under frost linjen hindre frost heaves i å flytte innlegget.

•Bruk de største steinene på bunnen av innleggene dine. Dette sparer deg bryet med å løfte dem høyt i luften. Bruk mørtel for å sikre store flate steiner sammen på bunnen av din utgraving, og bygge innlegg til bakkenivå. Etterfylle hullene med ren fyll og tamp den fast.

•Build en struktur rundt i området hvor du bygge innlegget som du kan henge en streng av. Dette kan være en enkel struktur av 2-av-4s, men det bør være solid nok som det ikke flytte. Strukturen skal en fot høyere enn endelige høyden innleggene dine stein. Henge strenger fra struktur representerer hjørnene av innlegget ditt. Gjør dem perfekt loddrett ved henging en liten stein fra sine ender. Legg merke til hvor de berører bakken og sikre dem der innpakning dem rundt en stein på bakken eller staking dem ned.

•Continue mortaring steiner sammen for å opprette ditt innlegg, pass på å gjøre det helt vertikale. Hvis du oppretter et innlegg som har en veranda rekkverk passerer gjennom sentrum, la åpninger på de passende stedene eller mørtel rekkverk direkte til kolonnene som du bygger dem. Den første metoden er bedre fordi rekkverket vil være lettere å fjerne og erstatte hvis det råtner eller blir skadet.

•Hard innlegg med en flat stein som er stor nok til å opprette en klippe over innlegget. Installer denne steinen i en liten vinkel slik at det vil kaste vann og holde det ut av innlegget.