Hvordan bygge Rock vegger for landskapsarbeid

June 1

Hvordan bygge Rock vegger for landskapsarbeid

Legge til rock vegger i ditt landskapsarbeid forbedrer utseendet på din utendørs mellomrom og fungerer som grenser og naturlig beholdere for blomsterbed. Bygge en fjellvegg krever lite ferdigheter men litt tunge løftene som du må plukke opp og plassere bergarter gjentatte ganger. To metoder for å bygge rock vegger eksisterer for å lage faste og midlertidige rock vegger. Tørr-stabling steinene, produserer uten bruk eller mørtel midlertidig rock vegger som tåler mange vær og erosjon før slutt faller fra hverandre, og er mye lettere å flytte hvis du bestemmer deg å demontere veggen i fremtiden.

Instruksjoner

•Velg en nettsted for rock vegger. Du kan bryte opp skrå landskapet til små terrasser med rock støttemurer eller bare rock vegger mot huset, oppkjørselen, patio eller andre landskapselementer bruke som blomsterbed.

•Excavate rock vegg området jord og deretter fjerne en ekstra 2 til 3 inches av jord. Gjør dette for å tillate det første laget av stein i veggen for å sitte under bakken overflaten og produsere en kraftigere vegg. Stable jord i nærheten erstatte innenfor rock og bruke som jord for blomsterbed hvis du bruker stein veggen for å skape en hage plass.

•Tamp jord ned på rock vegg området. Det hindrer fjellvegg fra synker i flekker og grus. For å tamp ned jord, pund flatt og bredt slutten av jord brutt mot bakken gjentatte ganger.

•Samler opp gynge for å plassere i rock veggen. Bruk en trillebår å enkelt bære flere steiner fra en bekk seng eller skogen til webområdet rock vegg. Samle mest store, flate steiner som du lett kan stable i veggen. Du kan også bruke små, runde eller uregelmessig formede steiner, selv om slike steiner fungerer best i mørtel-bygget rock vegger, som de enkelt falle løs fra tørr stablet vegger.

•Still 1.p i bergarter på plass over hele lengden av steinen. Fylle hullene mellom steiner med fine grus å skape en solid overflate for neste lag av stein i veggen. Plasserer neste lag av stein og igjen fylle hull med grus. Gjenta denne prosessen til du kommer det siste laget av steinen.

•Bytt jord bak rock vegg og legge mer jord hvis du planlegger å bruke lukkede området som en blomst seng eller hevet hage. Du kan også la rock vegg frittstående som et skille mellom egenskaper, gården og hagesenter eller å stille en innkjørsel eller bane.