Hvordan bygge pulten Ben

April 10

Stabil og sterk tre ben er viktig å gi nok støtte for datamaskiner og stabler av papir ofte plassert på kontorpult. Legge til Ben i en gammel tre skrivebordet overflaten trenger ikke å være en utfordrende oppgave. Tre dowel skjøter og grunnleggende Trebearbeiding forsyninger gjør denne prosessen enkel og rimelig. Med andre ord, ikke holde tilbake når du finner vintage tre skrivebordet overflaten uten stabile pulten bena på et garasjesalg.

Instruksjoner

•Sand på precut 30-tommer lang, 2 x 2-tommers tre bein for skrivebordet. Precut tre stykker er ikke pusset og klargjort for møbler, så sand kanter og overflater å eliminere sprekker og Splinter. Kjører fingrene over beina og fortsette å sand mener Splinter.

•Vri skrivebordet overflaten opp ned, så bunnen vender oppover. Sett en av bena i hjørnet, så det stikker i luften. Spor omrisset av beinet direkte på skrivebordet med en blyant. Gjenta dette sporing i hvert hjørne, til du har fire firkanter å angi plasseringen av pulten bena.

•Få en "X" i hver av spores rutene på skrivebordet. Bruke linjalen for å sikre "X" trekkes jevnt og linjene er rett. Gjenta dette "X" mønsteret på hver av pulten bena ender som vil møte pulten en gang samlet.

•Drill et hull i midten "X" på alle delene på både skrivebordet og fire skrivebord bena bruker borekronen drill og 1/2-inch. Kontroller at hullene ikke stikker skrivebordet er overflaten. Hvis skrivebordet overflaten er bare 1/2-tommers tykke, bore hull ca 1/4-tommers dyp og bore hull 3/4-tommers dypt i beina pulten, så 1-tommers dowel passer.

•Paint pulten beina, så blir de samme farge som skrivebordet er overflaten. Imidlertid være kreativ eller fet og male dem en annen farge til å legge til et nivå av innredning eller modernismen møbler stykket. Hvis du ønsker en tre skygge, bruke flekken som primær behandling. Bruk en pensel for valgene. La pulten bein tørr før du fortsetter.

•Legg trelim i hver av hull boret på pulten bena. Sette inn en plugg i hvert hull. Bruke litt ekstra lim på 2 x 2-tommers området rundt dowel på pulten etappe. Snu bena og sett den andre enden av pluggene inn hvert respektive hull på skrivebordet overflaten. Holde beina i stedet for omtrent et minutt. La limet tørr å snu før til høyre for skrivebord og setter den i bruk.