Hvordan bygge opp hagen senger for sittende

February 26

En av de beste design triksene du kan bruke i hagen din får dobbelt plikt av din strukturer. Du kan gjøre praktiske funksjoner til dekorative effekter eller du kan lage strukturer oppfylle mer enn en funksjon for å utnytte plassen i landskapet. En dobbelt plikt hage løsning er å bygge opp hagen senger for sittende. På denne måten kan du opprette sittegrupper av veggene må du uansett inneholde hevet planter områder.

Instruksjoner

•Sketch ut en grunnleggende plan for hagen din. Ta opp hagen senger som vil være dekorative og lett tilgjengelig for vedlikehold. De bør være mindre utsatt for skade av dyr og kjæledyr, og de skal hjelpe deg å fokusere dine vanning hvor det beste vil bli brukt. Opp hagen senger vil skape en sterk visuell effekt så det er lurt å utforme dem i landskapet med sine samlede virkningen i tankene. Hvis du vil få dobbelt plikt vil ut av sengene med vegger for sitteplasser, gjør en plan først hjelpe lage den beste designen for både estetisk effekt og praktisk bruk.

•Plan foran veggen av de opp hagen sengene til kanten på siden av gangstier eller terrasser. Veggene bør plasseres i områder der folk blir trolig vil sitte.

•Construct vegger fra sement blokker eller murstein som vil være stabilt nok til å tåle vekten av folk sitter i tillegg til sterk nok til å takle presset av jord beholdes bak i planting området. Du kan bruke kastet stabling blokker laget for støttemurer bygget uten sement. Eller bygge din egen mur fra avlyse med sement mørtel, murstein eller betongblokker og armeringsjern satt innenfor hullene av blokkene for stabilitet. Du kan bruke forskjellige fargede blokker å lage design, sette stukk over overflaten for å lage vegger glatt eller Male vegger for å gjøre dem dekorative.

•Build vegger på et behagelig høyde for sitteplass. Atten tommer er en god høyde vegger å fungere for sittende.

•Hard din sitteplasser vegger med utendørs puter å gjøre dem innbydende og enda mer dekorativ.

•Plant sengene bak sitteplasser vegger med fargerike, duftende planter. Du kan bruke skarpe eller spiny planter, men satt dem tilbake så de ikke vil gjøre sittende på veggen ubehagelig. Husk det samme konseptet på for planter som tiltrekker mange bier.

•Build opp hagen senger for å sitte for å legge til farge, tekstur og komfort hagen din. Tenk i form av bruker foran veggene i hagen plantasjeeiere for sitter plass for å utvide spacet underholdende.