Hvordan bygge opp hagen for drenering

February 21

Overflaten og topografi av verftet rundt et hjem spiller en viktig rolle i å gi drenering. Avløpet bidrar til å fjerne regnvann og snø smelte fra området umiddelbart rundt hjemmet, hvor fuktighet kan sive inn i kjeller eller crawlspace hvis vannet er lov å stå i nærheten av stiftelsen. Bygge opp, eller øke overflaten nivået av gården, kan være nødvendig å opprette nødvendige avløp for å hindre stående vann.

Instruksjoner

•Plasser en snekker streng fra bakkenivå på grunnlag av hjemmet til kanten av bakgården. Henge en streng nivå på strengen, og justere høyden på strengen i utkanten av bakgården til strengen er nivå.

•Measure avstanden mellom strengen og bakken på ulike punkter langs strengen. Bakken bør være minst 6 inches under strengen ved et punkt 10 fot fra foundation. Bakken bør skråningen fra bygningen 1 prosent satser eller 1-1/4 tommer per 10 fot etterpå.

•Purchase og avstand i jordsmonnet for å øke området nærmest bygningen. Dette materialet er vanligvis selges det av den kubikkyard og leveres med lastebil. Entreprenøren kan også nivå skitt med en liten loader.

•Level skitt med en spade og trillebår Hvis denne tjenesten ikke er gitt av leverandøren. Lett pakke jord ved å dra en tung tre bjelke bak en hage traktor. Rake jord glatt.

•Kontroller skråningen av bakgården med strengen og å finne ut om du har opprettet nok skråningen.

Tips og advarsler

  • Jord fjernet under utgraving av kjelleren spres ofte i hjemmet som fyll under bygging. Dette materialet kan avgjøre og er ofte laget av leire i stedet for matjord. I noen tilfeller er matjord fyll nødvendig for å forbedre kvaliteten på plenen. Kontroller at fyllet er riktig skrånet å hjelpe avløp.
  • Lokale byggeforskrifter krever ofte at endringer i drenering ikke påvirke nærliggende egenskaper. Skråningen av bakgården bør renne en gate med en storm kloakk eller en annen godkjent offentlig avløp i stedet for naboens bakgård.