Hvordan bygge og installere et ventilasjonssystem for egendefinerte Crawlspace

April 30

Hvordan bygge og installere et ventilasjonssystem for egendefinerte Crawlspace

Trenger du å ventilere din loftet, crawlspace, eller uferdige kjeller? Foretrekker du å bygge og installere en tilpasset ventilasjon fan i motsetning til betale dyrt for en overpriset dyre versjon? Her er en trinnvis prosess som lett kan replikeres.

Instruksjoner

•Determine hvis du planlegger å bruke et trekk, eller skyv/trekk-systemet. Hvis du bare har en fan, skal så du bruke et push system som skyver luft fra crawlspace/loftet på utsiden. Hvis du vil bruke to eller flere fans, skal så du bruke en push/pull-system som trekker med en fan og bruker en annen fan for å skyve den ut. Dette er viktig å vite hvordan å montere din fan (s) senere. I dette eksemplet viser jeg bare en push-system.

Tips: Sørg for at din fan er tok mål riktig å effektivt flytte luft gjennom crawlspace/loftet. For å gjøre dette, må du beregne volumet av crawlspace/loftet. Måle kvadratmeterantallet for crawlspace/loftet (Lengde * bredde) og deretter multipliserer dette med høyde fra gulv/grunnen gulv bjelkene. Dette vil gi du volumet i kubikkfot. Så dividere summen av 15. Så blir formelen

CFM = (lengde x bredde x høyde) / 15

Min Crawlspace for eksempel: (61' lange x 35" bred x 3' høy) / 15 = 433 cfm

Kontroller at du kjøper en vifte med en rating på minst denne verdien. Det vil også bli anbefalt at du velger en fan som tåler fuktighet og temperatur som det skal operere i.

•Nå vi begynner å montere viften til en frontplate som skal brukes til å dekke ventilasjon porten på siden av ditt hjem crawlspace/loftet. For min frontplaten, bestemte jeg meg å bruke et ikke-absorberende poly skjærebrett som jeg plukket opp fra min lokale jernvarehandel. Uansett hva du velger å bruke, kontroller at det er 1) stiv nok til å holde fan du bruker, og 2) kunne tåle ekstrem fuktighet og temperatur.

Før boring ut merkene på din frontplaten (polyboard), må du monterer viften riktig slik at luftstrømmen er i riktig retning. I mitt system, er jeg tvinge luft ut så jeg montert ansiktet av viften til frontplaten.

Angi din fan over din frontplaten justere den akkurat der du vil den skal monteres og merke monteringshullene med blyant eller markør.

•Nå, Velg en borekrone som er like stor som eller litt større enn monteringshullene på viften selv og bore hullene.

•Monter viften til frontplaten å sikre at du merket og boret hull riktig. Dette vil også tillate deg å merke fan åpningen må kuttes slik at luft kan strømme gjennom polyboard.

Bruker en markør, holde det gjennom innsiden av fan casing og spore de ytre felgen. Pass på at du ikke kuttet hånden på viftebladene.

•Sikker frontplaten til noe som vil tillate deg å drille hull og kutte ut fan åpningen. Bore et hull (eller flere hull hvis du bruker polyboard som meg - de mer hullene, jo bedre) av din spores fan åpne linjen. Holde bore hullene på innsiden av tegnet linjen vil gjøre din fan åpne hullet glatt.

•Bruk en stikksag å kutte ut fan åpningen. Hvis du ønsker en god en god ren linje, kan du filen ned eventuelle feil på din kutt. (Siden min ikke vil bli sett fra utsiden, jeg ikke huske feil.)

•Next, montere din fan frontplaten gjør at åpningen hull fan vakt. Sørg for at viften blåser i riktig retning.

•Nå, at din fan er montert og sikret skikkelig, ta det til sted i crawlspace/loftet der det er å bli montert. Holde forsamlingen på plass slik at fan åpningen vil styrke/trekke luft uten å bli hindret. Mark hull på din frontplaten der du planlegger å bolt/skruen det inn i crawlspace/loftet veggen. Med det fortsatt holdt på plass, kan du merke på veggen rundt utsiden av frontplaten som referanse. (Du vil bruke denne linjen i neste trinn.) Nå bore hull med litt som er tilpasset din skruene fast.

•Holding i montering tilbake til samme posisjon (med linjen du sporet på veggen i forrige trinn) bore din monteringshullene inn i veggen.

Bolten/skruen forsamlingen til veggen.

Tips og advarsler

  • Velg en industriell fan som er vurdert for forholdene der den brukes. Industrielle fans varer lenger og krever mindre vedlikehold.
  • Installere et ventilasjonssystem vil bli hjulpet ved å installere en damp barriere også. Disse to systemer sammen med hverandre vil drastisk redusere mengden av fuktighet skader i crawlspace/loftet.
  • Bruke en hygrostat og termostat for å forbedre ventilasjon systemytelsen. Vanligvis burde systemet bare løpe i temperaturer som er større enn 50 grader F.
  • Installere en manuell bryter i tråd med din fan slik at du kan aktivere/deaktivere det på et praktisk sted.
  • Kontroller at volumetriske air flow beregningene er riktig.
  • Kontroller at din fan er beskyttet av en fan vakt både innløp og utløp så ingen critters kan gjennomgå i viften forårsaker det å mislykkes.