Hvordan bygge og installere en dekket trapp i en dag eller to?

November 18

Nå som dekk er ferdig, er det viktig å kunne få tilgang til den fra utsiden, så du må trapper. Finn plasseringen som vil være best for din rett før du installerer din dekk rekkverk. Bygge dekk trapper kan være betydelig forenklet ved hjelp av prefabrikkerte trapp stringere, sikk-sakk bitene av 2 x 12-tommers under trappen som holder styrene og i stedet. De installeres raskt slik at din trapp kan være bygget og installert i én til to dager eller mindre. Utvidelsen er den øverste delen av stringere treads er faktisk trappen.

Instruksjoner

•Mark begge sider av dekk der trappen vil legge til dekk. Markere dem med en X i en boks som hele lengden av ansiktet slik at de er lett synlig. Gjør din trapper minst 36 inches bredt.

•Measure høyden på trappen med et målebånd. Start øverst på dekk og mål til bakken. Del dette nummeret av syv antall skritt du må. Hvis syv ikke deler jevnt i høyden på dekk, legge en trapp til figuren.

•Calculate at din trapp ved å multiplisere 11 ¼ av hvor mange trapper du vil bruke, som du fant i trinn 2. 11 ¼ finne er basert på bruk av to boards som er 2-av-6 inches for treads. Dette tallet vil fortelle deg avstanden din trappene vil være fra dekk.

•Plasser en 2 x 4-tommers bord på dekket to inches utenfor plasseringen der du vil feste din rett, og nivå 2-ganger-4. Bruke et målebånd for å bestemme hvor bunnen av din trapper vil treffe bakken.

Sette inn en fot pad som er minst seks inches tykke. Grave ned seks inches i bakken og nivå det. Helle betong fotfeste, sikre nivå, eller bruk en betongplate eller betong utleggere tilgjengelig fra trelast verft og oppussing butikker lokalt.

•Skjære din stringere eksakte høyden på dekk fra bakken med en sirkulær så. Mål avstanden mellom toppen av dekk og plasseringen du merket i trinn 3 som bestemmer hvor din dekk vil treffe bakken. Installere etikettpapir stringere å forenkle prosessen, men du må heve eller senke fotfestet betong, så ha dette i tankene før du plasserer fotfeste. Kutte en streng for hver 16 inches av dekket trapp bredden.

•Sett et stykke 2-ganger-4 under 2-av-10 dekket ansiktet hvis du trenger mer plass til å feste stringere til dekk. Angi stringer på plass mot dekk og lett sikre den. Bore hull i dekk bjelke og stringer legge to opphold skruer til hver stringer. Attatch lag skruer gjennom baksiden av stringer, og sikre dem til bjelke fra kortstokken. Sikre stringere 1 ¼ tomme opphold skruer og skjold.

•Measure avstanden mellom din stringere hvor de legger til dekk. Nivå hvert opptrinn så det er rett fra dekk til bakken. Måle mellom bunnen av stringere å sikre det er lik avstand mellom stigerør øverst og nederst i trappen. Fest vinkelparenteser til bunnen av stringere hvor de ligger på konkrete puten. Fest den andre siden av braketten betongplate mur skruer eller forsinkelser.

•Skjære din 2-av-6 styrene til lengde bruker et spisst så eller rundskriv så. Kutt styrene så de vil henge over om ¾ av en tomme på hver side av stringere å forhindre problemer fra styret krymping. Predrill hullene i din trinn, styrene som blir toppen av trappen og stringere å redusere deling. Sikre styrene, to hver utvidelse med to skruer som er tre inches lang per bord. Av finalen trå på den siste riser.

•Installer 4-ganger-4 innlegg på baksiden slutten av nedre trapp, ved siden av trappen. Dette blir bunnen av din trapp rekkverk. Grave et hull for innlegget, plassere stolpe inne og nivå innlegget. Støpe blandet i hullet mens du holder innlegg nivået. Du kan installere et innlegg på begge sider av trappen hvis din trappen ikke er mot en huset eller bygningen.

•Trim det siste bordet rundt innlegget. Sikre innlegget til stringer bruker to opphold skruer og skjold. Installere det siste bordet til bunnen rørlednings‑.

Tips og advarsler

  • Installere behandlet eller råte-resistente trelast på dekk trappen der tre vil råtne raskt på grunn av økt vann og skitt penetrasjon. Behandle alle kutt og styret med en flekk eller waterproofer å forlenge levetiden til din dekk trapper.