Hvordan bygge og installere en bolig foss?

October 10

Hvordan bygge og installere en bolig foss?

Fossefall gir en beroligende landskapsarbeid attraksjon for en bakgård eller en iøynefallende fokuspunkt for en hage eller plen. Installere din egen bolig fossen er backbreaking arbeid, men mulig for én eller flere personer å fullføre på en hjemme-sized skala.

Instruksjoner

Planlegging din foss

•Kontroller med zoning kontoret for å se om du har å få noen tillatelser. Også ringe lokale bedrifter å ha underjordiske ledninger eller rør merket slik at du ikke tilfeldigvis grave og slå dem.

•Bevegelsessensoren et område med en naturlig skrå å gjøre jobben enklere. Hvis hagen din er helt flatt, kan du fortsatt ha din fossen, men du må bygge opp med stein, jorden, sement eller steiner. Du kan også kjøpe en preformed "fall" som har rock figurer støpte i en plast overflater som en naturlig buildup. Selv en pre-formet fall må støtte av jord, stein eller stein å gir den en base. Skrå bakken trenger ikke å være ekstreme. En liten dråpe er alt du trenger, men vær sikker på putte bassenget nederst på en skråning. Det er vanskeligere å få vann å kjøre "opp" karakter. Den dypere skråningen, jo raskere vannet vil kjøre, og jo sterkere fossen lyder.

•Plan det ut helt før du plukke opp en spade. Velg en plassering for øye appell, men fra trærne for å unngå at bladene faller i vannet. Betale hensyn til omfanget av dammen vs omfanget av høsten. Moderasjon er vanligvis nøkkelen til å holde det i perspektiv. Ikke bygge en liten holde bassenget med et stort vann falle eller spray ved siden av en liten ranch stil hus. Det ser ut av sted. Samtidig, vil en bitte liten vedlikeholdslading av vann over store steiner i en stor dam gå ubemerket. Bruke hvit eller gul (eller andre fargerike) spraymaling merke området der du vil at bassenger og strøm.

Bygge en foss

•Order dam stone fra lokale steinbrudd eller sand og grus. Sjekk telefonlisten for de nær deg. Velge den nærmeste finner du spare penger på lastebil kostnader, som de vil belaste av mil. Du trenger ½ tonn grus for hver ti fot av strømmen og 1-2 tonn for bassenget bassenget. Deretter be om feltet blokker i ulike størrelser fra 6 til 24 inches i omkrets å bruke tynge duken og opprette høsten. Du må ¾ tonn per 10 fot av strømmen pluss 5 til 10 tonn for øvre og nedre områder.

•Dig nedre bassenget ut minst 2 fot dypt og 2 fot i diameter. Lå tjern rutefly fra topp bassenget ned strømmen til lavere bassenget og kontroller sidene og bunnen av lavere bassenget bli fullstendig dekket. Bygge opp topp bassenget med steinblokker pakket firma med skitt og stein å stabilisere steinene. Opprette en liten dukkert foran bassenget mot strømmen for vann å piple ut av å mate strømmen og kjøre ned høsten.

Sette inn et basseng pumpe etter sine retninger og sement slangene for bassenget weir. En demning er små vaskeservant et basseng som holder vann spesielt for pumpen å trekke opp bakken til toppen igjen å resirkulere den gjennom fossen. Weir er like under vannlinjen så det kan ikke sees, og resten av vannet i bassenget forblir i nedre bassenget.

•Dig en grøft sammen med strømmen til toppen bassenget fra pumpen. Kjøre et andre sett med slanger sementert på pumpen til det beste bassenget og gjennom på innsiden av stein holder tank. Dekk slangene med skitt og nytt torv eller plante området.

•Dekk dammen/stream duken med grus og deretter bruke feltet steiner å veie ned sidene og lage tekstur. Gjøre små "trinn" med steiner for vann å kjøre over og "faller." Kontroller at kantene på strømmen er forseglet og vektet godt og kantene på både toppen og bunnen bassenger er godt sikret for å holde vannet fra drenering bassenger eller strømmen og drenering fossen.