Hvordan bygge murstein skritt inn i en skråning

October 30

Hvordan bygge murstein skritt inn i en skråning

En skråning eller bakken kan være et attraktivt element i plenen eller hage, legge til visuell interesse og affording planting steder. En åsside kan også være vanskelig, som krever ekstra innsats å klatre opp og ned. En løsning er å bygge trinnene. Det er mange alternativer for trinnene i en åsside. Du kan bruke store hellene eller kalkstein plater som individuelle stegene, skjemaet trinnene av naturlig eller brytes rock satt i sand eller mørtel eller du kan bygge mer formelle skritt med murstein. Grunnleggende trinn byggingen er lik for alle materialer.

Instruksjoner

•Lay ut grunnleggende linjen trinnene, rett nede i Lia eller buet. Sette en innsats på toppen av åsen og en høy stang nederst. Strekke en linje mellom de to og nivå det med en linje. Mål på bunnen fra bakken til linjen med et målebånd og måle lengden av fremgangsmåten for å beregne økningen i tommer per fot; Hvis den loddrette avstanden er 5 fot og lengden er 20 fot, er økningen 4 inches per fot.

•Design foranstaltningene å passe stige og lengde. Gjør løpebaner minst 9 inches dyp og stigerør på hvert trinn mellom 7 og 9 tommer høyt. Inkluder en destinasjonsside eller ekstra brede slitebanen partway ned eller på hver sving hvis fremgangsmåten endre retning. Planlegge løpebaner og stigerør rundt dimensjonene av murstein, omtrent 2-by-4-by-8-inches; loddrett murstein med vannrette murstein på toppen gjøre god stigerør.

•Mark bredden av trinnene med innsatsen og mason hyssing på begge sider. Angi innsatser på hvert opptrinn sted. Gjøre trinnene om 36 tommene lang i de fleste tilfeller. Grave trinn området med en spade; i utgangspunktet grave trinn i skitten ca 6 inches dypere enn planlagt nivå av trinnene.

•Sett en midlertidig plast eller tre barriere langs hver side av hvert trinn langs bredden på hvert opptrinn punkt. Lå 2 inches av middels grus i hver slitebanen plassering og kompakt det solid med en hånd-sabotasje. Legg 2 inches av sand på grus og komprimere den.

•Start nederst plassere murstein. Lå i sanden mellom barrierer og nivå dem med et nivå. Trykk dem med en gummihammer nivå dem. Plass de første stigerør med bunnen av murstein bak slitebanen klossene under dem. Legge til slitebanen og stigerør murstein i toppen. Fjern midlertidige barrierer som du erstatte dem med murstein.

•Sweep sand i leddene mellom murstein med en sopelime. Bruk polymere sand, som vil forherde når dempet. La sand bosette og feie mer sand i før leddene er fullstendig forseglet. Test trinnene og justere ujevn, løs eller vaklende.

Tips og advarsler

  • Legge konkrete i stedet for sand hvis ønsket sette klossene som base, og Fyll fugene med tørr murstein mørtel; dryss med en hageslange å størkne mørtelen.