Hvordan bygge murstein plantasjeeiere

March 7

Hvordan bygge murstein plantasjeeiere

En murstein planter er en rimelig, enkel måte å kle seg en vanlig hage. Det er også svært allsidig. Det kan bli bygget mot huset, rundt et stort tre eller bare være frittstående, og du kan gjøre det enhver størrelse og form du ønsker. Så lenge du bruker store landskapsarbeid murstein (omtrent to ganger størrelsen av en standard hjem-bygningen murstein, eller større), er det ikke nødvendig å mørtel murstein eller bygge dem rundt rammer. Du bare forberede området, stable dem og fylle den med grus og matjord.

Instruksjoner

•Clear alle pensel og rusk fra området der planter vil gå. Trekke opp noen gress og ugress innenfor området. Med din spade, selv ut grensen av området der murstein vil gå, øste bort en del av jorden om nødvendig å gjøre det rette. Det trenger ikke å utjevnes perfekt, men det bør se relativt nivå for øyet.

•Rull ut ugress barrieren over hele området, slik at det kommer ut en fot eller slik utover grensen hvor murstein vil gå. Strimler barriere skal overlappe hverandre på langsider av et par inches.

•Lay den første raden i murstein på plass, trykke dem ned over Luke barrieren. Plass den andre raden i murstein på toppen av den først, svimlende sømmene. Gjenta til du har like mange rader som du ønsker.

•Spread grus rundt bunnen av innsiden av planter. Det bør være rundt to til tre inches dyp og dekker Luke barrieren.

•Spread topsoil over grus. Det bør være minst seks inches dyp. Det kan være dypere, avhengig av hvor høyt du vil overflaten skal. (Merk: Hvis det er mer enn åtte eller 10 inches under toppen av den øverste raden i murstein, du kan ha problemer med å se plantene som du setter det.)

•Med din barberhøvel kniv, avskåret overflødig Luke barrieren som stikker ut fra den nederste raden av murstein i front. Boksen er nå klar for planting.

Tips og advarsler

  • For murstein plantasjeeiere som ikke er sikret med mørtel, er det ikke tilrådelig å bygge muren mer enn fire kurs høy. Hvis din planter kommer rundt en trestamme, bør du holde det grunne (én eller to rader) så du ikke begrave en stor del av stammen i skitt.