Hvordan bygge Mortared steinvegger

October 21

Stein vegger legge skjønnhet og form til hager og utendørs verft. En mortared steinmur er sterk og stabil, legge følelsen at det har vært der i år. Bygge en mortared steinmur er en stor gjøre det selv prosjekt for hus. Hvis du har et godt øye og kan arbeide med presisjon og tålmodighet, er en mortared steinmur perfekt prosjektet.

Instruksjoner

•Determine veggen plasseringen. Dette gjøres ved hjelp av landskap-vennlig spraymaling eller lime skissere "fotavtrykket" av mortared steinmur du ønsker å bygge. Bruke liggende vennlig spraymaling for å merke direkte på bakken der du vil steinmur å være. Skyve kjepper i bakken i svært endene av steinmur; Kontroller at pinner er minst like høye som veggen vil være.

•Sett en streng til en kjepp på den eksakte høyden av ferdig veggen, strekke gjenværende strengen til den andre pinnen og legge den til stick, igjen på den eksakte høyden du ferdig steinmur å være. Strengen vil hjelpe deg "øyeeplet" veggen og holde det på nivå.

•Prepare grunnlaget for veggen. Grave ut en grøft som er minst like bred som størrelsen på en stor stein og minst en fot dypt. Jo høyere steinmur du bygge, dypere grøften må være. 1 fot dyp er tilstrekkelig for en 4-fot høy mur. Fyll grøften nesten i første etasje med grus, forlater med en 2-tommers forskjell.

•Bruk den større stein (selv skadet seg), legge dem på grus for en "tørr run." Du plasserer bare steinene for å se hvordan de passer sammen og finne den mest stabile og flate stein på bunnen kurset. Når du er fornøyd, plass steinene bak stiftelsen å være mortared, rett bak der de vil bli satt i mørtel. Dette hjelper deg holde oversikt over som steiner gå der. Lagre noen store steiner i utmerket form for beste løpet av veggen for et profesjonelt utseende.

•Mix mørtel i en trillebår eller store 5-gallon bøtte. Kontroller at du følger instruksjonene pakke for å få en god musikkmiks. Fleste bruker klar Mix som mørtelen; alt du gjør er å legge vann til klar Mix og blanding til konsistens som den glir av murskje.

•Plop en stor porsjon mørtelen på grus og sett den første steinen. Skyv på stein for å sikre at den sitter ordentlig på plass. Fortsett innstillingen steiner over lengden på veggen med den samme teknikken. Bruk en nivå holde kurs rett og legge mer mørtel hvis nødvendig. "Tørr" Angi andre kurs for å finne riktig steinene og plassere dem rett bak der de vil bli angitt. Husk å forbløffe leddene ustawiales dem.

•Continue angi steinene i mørtel, går fra venstre mot høyre eller omvendt. Angi steiner vannrett holder linjene ren og leddene sjanglet. Forskjøvet ledd legge styrke og skjønnhet til steinmur. Bruke den lagrede, store stein for øverste selvfølgelig steinmur.

•Rengjør overflødig mørtelen og drypper fra stein veggen før mørtelen har satt helt; Bruk en pinne for å fjerne store klumper av mørtel og en børste til å rengjøre steinene etter mørtelen er nesten innstilt men ikke tørr.