Hvordan bygge med storfe paneler

November 29

Storfe panel er et stykke stål panel sveiset på hvert kryss medlem opprette en nesten-uslåelig fekting materiale. Panelene er 34 inches høy og 16 fot lang og lett å arbeide med. Storfe er stiv og krever ikke strekker seg i noen måte eller bruk av mer enn to verktøy for å sette opp et gjerde eller kabinett for store dyr. Styrke, holdbarheten, rask installasjon og langvarige kvaliteter egner seg til andre DIY prosjekter som rett og buet trellises og drivhus.

Instruksjoner

•Measure 16-fots mellomrom rundt penn eller gjerde linjen du bygger. Angi en T-post på bakken hver 16 fot merke stang plasseringen.

•Stasjon T-innlegg i bakken med innlegget driver før bunnen T er t. Bruk tre T-poster per hver 16-fots lengde storfe-panelet slik at ett innlegg er i hver ende og den tredje innlegget er midt i storfe-panelet.

•Lean et storfe panel opp mot de tre T-innleggene å holde den. Rett storfe panelet så det er det flush med Polen. Koble en ledning klipp rundt T-post og øverste vannrette kvadratet av storfe panelet med fekting tang. Tvinn tett på hver side av det stolpe å holde det trygt.

•Sett gjerde klipp øverst, nederst og minst tre midterste vannrette firkanter i storfe-panelet på hver T-post. Flere vedlegg vil gi mer styrke og holdbarhet slik at panelet ikke separerer fra innlegget.

•Sikker hjørnene av to deler av storfe-panelet ved å knytte ett gjerdet rundt hjørnet T-post og hver del av panel som møter i det hjørnet. Knytte et gjerde klipp på denne måten på hver vannrette plassen fra topp til bunn.

Tips og advarsler

  • Griser opprette mer stress enn de fleste dyr på gjerder og penner som de gni mot den med alle av deres vekt. Bruker 5 - eller 6-fots T-innlegg vil gi ekstra stabilitet under bakkenivå å støtte store gris vekt og beskytte bunnen fra deres heie. Denne metoden er også nyttig når bygge gjerde eller penner for okser og stud hester.
  • 14-dimensjon på ledningen kan erstatte gjerde klipp for å feste T-innlegg til panelene og i hjørnene. Klipp 5-tommers lengde med fekting tang å vikle rundt innlegg og gjerdet og vri rundt panelene. Klipp 4-fots lange lengder brytes kontinuerlig rundt to paneler og hjørnet stolpe for sikker hjørner.
  • For å bygge gjerder og penner fra storfe panelet krever bare én person og er mye mindre arbeidskrevende enn å bygge andre typer gjerde.
  • Iført skinn arbeidshansker vil beskytte hendene fra kutt. Endene av gjerdet klipp og kutt ledningen kan være skarpe og produsere kutt og riper.