Hvordan bygge med Sikringsanlegget blokkene

June 4

Hvordan bygge med Sikringsanlegget blokkene

Sikringsanlegget blokkene er laget av betong i mange farger og størrelser. Baksiden av hver blokk har en leppe som sitter over blokken under den å sperre to sammen. Sikringsanlegget blokkene krever ikke mørtel å obligasjon hvert kurs sammen murstein gjør, slik at du sparer verdifull tid i konstruere en støttemur eller rundt en blomst seng. Støttemurer skissere blomsterhager og redusere jorderosjon.

Instruksjoner

•Dig en grøft på bakken omtrent halvparten av dybdeskarphet Sikringsanlegget blokkene du bruker og noen inches større enn blokkens dybde.

•Hammer tre stake på hver ende av veggen. Tamp bakken med en sabotasje i den ene enden av veggen. Sett interlocking shoppingen i tamped grøften. Plasser et nivå på blokken og nivå det både vertikalt og horisontalt i grøften. Grave ut ekstra jord hvis nødvendig nivå blokken eller fylle i lav kapasitet med jord av grøften.

•Tie et stykke streng på bålet i den første blokken med strengen på samme nivå som toppen av blokken. Knytte den andre enden av strengen til andre innsats på samme høyde fra bakken. Dette vil være en siktelinjen for første kurset av blokker for å sikre de nivå.

•Lay resten av det første løpet av blokker stanget opp mot hverandre i hver side i grøften. Fjerne eller legge til ekstra jord til nivå hver blokk og tamp bakken ned.

•Plasser shoppingen på bakken. Plass en murstein meisel på ene enden av midtlinjen på baksiden av blokken. Streiken meisel med en hammer scorer blokken. Flytt meisel ned midtlinjen ved første score. Strike meisel igjen å score blokken. Fortsette å flytte meisel og slående den å score hele blokken. Hente blokken med én hånd på hver side av score og rotere både hendene ned for å bryte blokken i halv.

•Plasser et halvt kvartal på den første blokken i det første kurset bak det og skyv det fremover for å sperre leppe på halv-blokken på blokken under. Plassere hele blokker den halve blokker og fortsette interlocking dem til den andre enden av veggen. Plass en halv-blokk på slutten av det andre kurset.

•Lay ekstra kurs av blokker vekslende starter med en hel blokk og et halvt kvartal.

Tips og advarsler

  • Bygge en vegg med en hel blokk på ett kurs og en halv-blokk til å begynne neste kurs veksler buttskjøter av blokkene og gir veggen stabilitet.
  • Kjøp buet blokker for å lage en sirkel eller buet støttemur. Plass en hageslange på bakken for å markere hvor du vil veggen. Grave grøften og installere blokker på samme måte som en rett vegg.
  • Sikringsanlegget blokkene er stabile uten noen mørtel å holde kurs sammen til en høyde på 4 fot.