Hvordan bygge med plastflasker

July 5

I en tid der folk prøver å redusere avfall og avhengighet av fossilt brensel, er det mulig å gjøre begge deler. Bygge med plastflasker opprette et drivhus. Ikke bare kan du slå noe vurdert søppel til noe nyttig, men du kan også opprette en plass hvor å dyrke planter året rundt, med råvarer selv midt på vinteren.

Instruksjoner

Bygge rammen

•Lay ut hvor du ønsker å ha drivhuset bygget av plastflasker. Sette fire påler i bakken plassering av hjørnet innlegg og bruke streng for å sørge for at er de firkantet.

•Dig ned minst 2 fot, og opp til 42 inches hvis du bor i nordøst, lage hull for hjørne innlegg. Den ekstra dybden ville være nødvendig hvis frost er en vurdering. Bland betongen og vann i en trillebår i henhold til produsentens instruksjoner og helle betong i hvert av hullene. Angi fire innlegg i hullene og la betongen til å angi over natten. Hvis du vil, kan du sette ned et lag med grus eller mulch innenfor stolpe slik at gresset ikke vokse på innsiden av drivhuset.

•Build en ramme for to av drivhusets sider. Legge to 6-fots 2 av 2 er loddrett på bakken og spisst, eller kuttet i en vinkel, innsiden øvre og nedre hjørner. Lå en 8-fots 2 av 2 vannrett på bakken mellom toppen av de vertikale 2 av 2 og en annen på bunnen. Mitra innsiden av begge ender av 8-fots 2 av 2 og sikre dem til loddrett 2 av 2's med skruer. Gjenta prosessen for den andre siden.

•Build rammer for forsiden og baksiden av drivhuset. Bygge tilbake rammen av drivhuset på samme måte som sidene. Istedenfor å bruke 8-fots 2 av 2's for toppen og bunnen av rammen, bruker du 6-fots 2 av 2's. Når du bygger på frontrammen av klimagasser rammen, kan du legge til en tredje loddrett kodebit i på frontrammen. Du trenger ikke å gjæringshjørner av dette stykket. Lage en dør ved å måle og kutte 2 av 2 som vil passe inn halvparten av på frontrammen. Sikre tre hengsler på venstre side av dør-rammen og den venstre loddrett ramme.

•Opprett to gables for drivhuset. Legge en 6 fot 2 av 2 vannrett i bakken. Kuttet til 2 av 2 til 5-fots lengder og mitra endene på toppen og bunnen av 5-fots lengder. Sikre en ende av 5-fots lengden til den ene enden av 6-fots lengden og de andre 5-fots lengden opprette sidene eller ben av en trekant. Mål og klipp en 4-fots lengde og sikre den til midten av trekanten. Gjenta prosessen for å opprette en annen taket gavl.

Fyll ut vegger og tak

•Thread flasker på 6 fot bambus stakes slik at halsen av flasken peker og hver flaske passer innenfor den andre. Når du når bunnen av innsatsen, snu den siste flasken slik at halsen av flasken peker ned. Du finner du trenger 23 eller 24 av bambus innsatsen for hver side og 14-16 for hver ende i tillegg til hver gavl taket.

•Lay en bambus innsats med plastflasker på side rammen. Toppen av staven skal hvile mot toppen av rammen, mens bunnen hviler mot bunnen. Plasser innsatsen slik at flaskene er så nær den venstre loddrette medlemmet av siden rammen som du klarer. Sikre toppen og bunnen av innsatsen til rammen med fekting stifter og en hammer. Plasseringen neste innsatsen med flasker ved første innsats, så nær som du kan administrere og sikre innsatsen til toppen og bunnen av rammen med fekting stifter. Gjenta prosessen til hele siden er dekket med flasker. Gjenta prosessen for den andre siden og baksiden av drivhuset.

•Du må kutte noen hvis bambus innsatsen til lengde passer drivhusets døren samt legge noen færre flasker på innsatsen å fullføre foran.

•Skjære innsatsen til lengde når taket gables. Det kan hende at du er i stand til å passe bare én flaske på en eierandel på enten enden av gavl taket. Det er opp til deg å avgjøre om du ønsker å fylle i de ytre hjørnene av trekanten, kanskje ved å klippe en flaske i halvparten og feste den på en stake. Sikre innsatsen til taket gables på samme måte som sidene, foran og bak.

•Skru taket gables foran og bak drivhuset bygget med plastflasker. Legge til en 8-fots 2 av 2 på begge trekanter som topp strålen. Sikre det på plass med skruer. Sikre innsatsen med flasker for å opprette sidene i taket. Nyt drivhuset.