Hvordan bygge med kalkstein

August 15

Hvordan bygge med kalkstein

Tørr kalkstein steinmurer legge en unik sjarm til noen verftet. Kalkstein er sa å oppdra enorm energi fra jorden og gir en avslappende følelse til hva du oppretter. Kalkstein er laget nesten utelukkende av skjelettrester av levende marine organismer som korall. Skjell og fossiler er ofte innebygd i overflaten. Det er et godt valg for utendørs prosjekter siden det varer sur nedbør, varer i mange år, og legger til sjarm til et verft.

Instruksjoner

•Lay ut innsiden linje for veggen med strengen og tre innsatsen. Kontroller plasseringen og proporsjoner.

•Calculate mengden av kalkstein som trengs. Måle lengden og bredden av de tiltenkte. Det er best å la stein giveren beregne hvor mye stein vil være nødvendig. Spør forhandleren vise deg forskjellige tilgjengelige figurer og deres prisklasse. Stein giveren vil levere stein.

•Dig en grøft om åtte inches dyp og to til tre inches større at grunnlaget for planlagte tørr stonewall. Dette er veggens foundation grøft. Gravingen grunne fundamentet for inndelinger som har en helling på mer enn 10 grader. Veggen må hvile på en glatt, jevn fly. Uten grøften, kan bakken under veggen vaske bort når bakken overflaten thaws.

•Fyll skyttergravene bakken nivå med knust kalkstein. Bruk på snekkerens nivå eller en lengde på styret med nivå kant for å spre kalkstein. Screenings vil kondenserer og blir fast over tid.

•Gå kalkstein plater til området av tiltenkte veggen med trillebår. Plasser steinene én om gangen, sette dem tett sammen som puslespill brikker. Bruk hammer og meisel for å arbeide med figuren av stein passer bedre. Fortsette å bruke knust screening for å støtte kalkstein stykker og kontroller at de er nivå. Bruke en rekke stein størrelser og bland dem når du setter steinen.

•Lay steiner jevnlig som er stor nok til å nå over hele bredden på veggen gir mer stabilitet. Når du bygger opp veggen, plass øverste steinen over sømmen to steinene nedenfor, oppretter ekstra styrke.

•Plasser større stein hjørnet stykker siden hjørnet går i to retninger. Små felt-steiner, plassert flate siden ned, kan brukes på dette punktet til å passe i mellomrommene mellom steinene.

•Lay store steiner på toppen for å avslutte eller "cap" kalkstein tørt veggen. Dette legger til stabilitet.

Tips og advarsler

  • Begrense den frittstående tørre veggen til en høyde av tre feet. På større høyder, kan veggen tendens til å helle eller mister stabilitet.
  • Det anbefales at tilbake støttebelte brukes siden dette prosjektet krever løfting.