Hvordan bygge konkrete Stepping Stones

April 7

Hvordan bygge konkrete Stepping Stones

Gjør konkrete stepping steiner er et stort prosjekt for barn og voksne. Barn kan ha det gøy tilpasse deres stepping steiner etter sin egen utvikling smak mens voksne kan gjøre noe godt å sette i sine hager. Alle materialene kan kjøpes hos din lokale hobbybutikk for en relativt lav pris. Det er kits tilgjengelig for dette formålet også, men noen ganger det er gøy å gjøre det fra bunnen og uttrykke din kreativitet.

Instruksjoner

•Mix betong i henhold til instruksjonene. Dette innebærer vanligvis bare legge vann og rør.

•Fyll betongen i mold. La den satt i en periode så din dekorasjoner vil bli på overflaten og ikke vask for langt ned. Betong pakken kan ha forslag til tiden nødvendig å sette.

•Apply dekorasjonene du har plukket ut og være kreativ i utformingen. Hvis du bruker mosaikkfliser, plass dem på konkrete nivået med toppen av betong for en glatt overflate. Bruk håndverket pinnen for å skrive uttrykk, navn, datoer, hva du vil - i sement.

•La betong springbrett i et kjølig, tørt rom å fullføre oppsettet. Fuktighet og varme vil avta prosessen. La det sitte i ca 48 timer å sikre at det er fullstendig kurert.

•Tørk mosaikkfliser og andre dekorasjoner med en fuktig klut til å fjerne noen konkrete som tørket på dem. Nøye fjerne springbrett fra formen og plassere i hagen din.

Tips og advarsler

  • Du kan alltid velge å ikke dekorere din stepping steiner og bare bruke betong og mold lage nyttige stepping steiner.