Hvordan bygge konkrete skritt - interiør

July 8

Hvordan bygge konkrete skritt - interiør

Hvis du vil bygge skritt interiør konkrete, du sannsynligvis plan å gjøre det for en utenfor inngangen i kjelleren. Selv om arbeider med betong kan høres vanskelig, med riktig konkret form, prosessen er enkelt og tar bare et par dager å fullføre. Ved hjelp av betong over tre interiør hva vil sikre du har en langvarig trinnsettet i områder som kan ha et høyere vanninnhold som en kjeller.

Instruksjoner

•Plasser tre skjemaet mot veggen der du vil danne trinnene. Tre form følger formen på trinnene og har skruene som holder det sammen. Dette gjør det enkelt å demontere skjemaet etter at betongen tørker. Hvis du planlegger å bygge din egen form, sjekk med din lokale byggforskrifter å sikre du har riktig trapp riser høyden bygget inn i skjemaet. Hvis du planlegger å bruke pre-produsert skjemaer, bør det være riktig.

•Spray på innsiden av skjemaet med en non-stick matlaging sjøsprøyt å sikre skjemaet ikke fester til betongen når det tørker.

•Fyll skjemaet med betong starter med den nedre trappen. Stikke med en spade til betongen som du helle for å tillate luft å utvise fra skjemaet. Dette sikrer du har ingen tomrom i betongen. Fyll hver ekstra trinn på samme måte som først.

• Kjør en 2 x 4-tommers bord øverst i skjemaet til nivå hver trapp slitebane. Start med øverste trappen og trekk kortet fremover. Kaste overflødig sement. Gjenta dette mens du arbeider deg nedover hvert trapp trinn.

•Glatt overflaten til hvert trapp trinn med en dupp murskje ved å kjøre murskje over overflaten av betongen.

•La verktøyet kanter mellom betongen og skriften av skjemaet på hver trapp. Skyv verktøyet kanter over lengden på trappen til å lage en liten radius kant. Tillate 48 til 72 timer tørketid.

•Disassemble sidepanelene i tre-skjemaet ved å fjerne skruene med en skrutrekker. Løft sidepanelene fra trinnene og fjern gjenværende paneler av trinnene.