Hvordan bygge kalksteinsveggene

March 6

Kalksteinsveggene brukes ofte som støttemurer i verft og hager, opprette store blomsterbed. For ikke-lekker og Luke gratis blomsterbed må du riktig justert din kalkstein vegger blomsterbed. Bruk følgende for å konstruere kalksteinsveggene for bruk som blomst seng støttemurer.

Instruksjoner

•Dig ut et nivå område å plassere din blomsterbed. Spade ut området i en ønsket form, og bruker nivået, i alle retninger for å sikre området er nivå. Spade ut klumper og bygge opp lavtliggende områder, til området er nivå.

•BEGIN plasserer kalkstein plater for å danne kalkstein vegger av blomsterbed. Lå endene av slabs mot hverandre, uten å bruke sement eller mørtel. Sette opp hele første nivå av kalkstein veggen. Bruk makt så med konkret kutte blad for å klippe kalkstein plater ned til størrelse på hjørner og der veggen møter andre hindringer.

•BEGIN det andre nivået av kalkstein veggen ved svimlende plater for å lage en murstein-lagene mønster. Igjen kutt endene til størrelse og begynne tredje nivå. Fortsett stabling og kutte til du har en vegg minst en og en halv fot høy.

•Lay nedover plast i bunnen av blomsterbed området. Plast bør komme halvveis opp veggen kalkstein. Dette arket plast vil hindre din blomsterbed lekker vann og jord ut fra sprekker mellom kalkstein plater, og hindre ugress vokse opp og gjennom blomsterbeddet.

•Dekk bunnen av blomsterbed med ert grus. Lag et lag med ert grus cirka to tommer tykk; Dette vil hjelpe holde overflødig vann fra roten systemer av blomstene du vil plante mellom kalkstein vegger.

•Fyll resten av blomsterbed med potting jord, forlater ca en kalkstein skive tykkelse fra toppen av potting jord til toppen av veggen kalkstein. Plante blomster og annet planter og deretter dekker toppen av området med cedar flis. Opprett et lag av sedertre flis at nivå med toppen av kalkstein vegger.

Tips og advarsler

  • Bygge kalkstein vegger til fôr innkjørsler og til andre formål bruker de tre første trinnene og bygge en ønsket høyde.