Hvordan bygge HVAC kanaler

October 5

Hvordan bygge HVAC kanaler

Gjør din egen HVAC-rørledninger er en prosess som involverer metallfabrikasjon maskiner, samt kunnskap om hvordan du trygt bruke maskiner. Selv om mange størrelser og former av kanaler selges hjemme forbedring butikker, er det noen ganger nødvendig å lage din egen, spesielt hvis du har en unik størrelse eller program for rørledningene. VVS bedrifter har ofte, en gruppe trente ansatte at rørledningene de trenger.

Instruksjoner

•Mark fullførte lengde og bredde et rektangulært rør på metallplater. Legg til 1 ¼ tommer til bredde merke. Denne ekstra 1 1/4 inches er bøyd og låst sammen senere.

•Mark hvor å bøye plater for hver side av røret. For eksempel, hvis du trenger et stykke rør 6 av 4 inches, du ville har karakterer for en sving på 1-tommers mark, så et merke på 6 inches, så 4 inches, så 6 inches, så 4 inches, deretter ¼ tomme.

•Skjære metal for lengde første. Slip metall til skjær og linje merket med bladet. Lås metall på plass og kuttet av hva du ikke trenger.

•Plasser metallet til låse tidligere. Skyv kanten med ekstra 1-tommers målingen inn tidligere. Aktivere maskinen. Fjern metal og gå til pause å gjøre Bend.

•La metallet inn pause og linje markerer for den første svingen. Angi maskinen for en 90-graders sving og aktivere maskinen. Gjenta dette til alle svinger er gjort og du har dannet et rektangel.

•La den ekstra ¼ tommen av metall i låsen som tidligere ble gjort. Pund røret med metallplater hammer lukke låsen og sikre sømmen på røret.