Hvordan bygge Hoop Barns

May 20

Når du trenger mer plass til å huse geiter, kyllinger og kaniner, kan du finne kostnadene for en ny bygning for høy og du har ikke tid til å håndtere inspektører eller statlige reguleringer. Hoop låven, også kalt spenning stoff bygning, kan være den ideelle løsningen. I de fleste områder, fordi slike en bygning har en etasje og regnes ikke permanent, kan det bygges uten inspeksjoner og tillater.

Instruksjoner

Forberedelsene

•Contact etat å sikre at din jurisdiksjon ikke en av få der en bøyle barn trenger en tillatelse eller lisens.

•Level området. Leie en jorden mover hvis nødvendig. Utjevning er viktig.

•Hammer tre stake i bakken i hvert hjørne merke grunnlaget. Koble en kritt linje til nedre venstre hjørne innsats og kjøre den over til øvre høyre hjørne innsats. Klikk linjen for å få en klar linje mellom de to hjørnene. Gjenta denne prosessen mellom nedre høyre og øvre venstre hjørnene. Som de to linjene møtes er midten av strukturen.

•Measure 8 fot fra øvre og nedre høyre hjørner mellom to innsatsen du hamret i. Dette midtpunktet er der 8-fots styrene møtes og er sikret på et innlegg å gjøre foundation rammen stabil. Grave et hull 3 fot dypt og 4 1/2 inches bredt, med et innlegg hull digger. Gjenta for midt på venstre side av stiftelsen og grave et hull samme størrelse i hvert hjørne.

Grunnlag og ramme

•Sett inn en 4 x 4-tommers, 38-tommen-lang kvadrerte gjerdet innlegget i hvert hull. Fyll ut smusset rundt innlegget og pakke den ned. Kontroller at innleggene er nivå med hverandre.

•Hold ene enden av storfe panelet mot foundation styrene på venstre side av låven. Ha en assistenten bøy den andre enden av storfe panelet ned til kanten berører foundation styrene på høyre side av låven. Dette danner buen som fungerer som den låven taket. Kontroller at den når outsides av innleggene på den andre siden av stiftelsen. Hvis panelet ikke nå til utsiden av innlegg, bruke innsiden av innleggene.

•Still en av 2 x 4-tommers styrene på bakken på venstre side av låven. Line opp slutten av styret med slutten av hjørnet stolpe. 8-fots styret kommer fra kanten av hjørnet stolpe å midtstolpen med 2 inches til overs. Sandwich slutten av storfe panelet mellom innleggene og board, enten det er på innsiden eller utsiden av innleggene. Dette danner forsiden av låven. Kjøre tre dekk skruer gjennom styret i innlegg i hjørnet og tre dekk skruene på den andre enden til midtstolpen. Gjenta for høyre side av låven.

•Gjenta to foregående trinnene med andre storfe panelet på baksiden av låven.

•Lay en cinder blokk bakre venstre mot styret. Om blokken er inne i bøylen eller utenfor spiller ingen rolle så lenge det er nivå og trykke hardt mot styret. Den første blokken skal sitte med begge hullene vender oppover og den lange enden langs bakveggen. Angi den andre blokken med den lange enden mot venstre og mot foundation styrene.

Etterbehandling låven

•Spread mørtel på hver side av hver blokk som blir en annen. Det bør være åtte slagg blokker foret mot venstre veggen, med den lange enden mot foundation styrene i bak og foran hjørner. Gjenta for høyre side av låven. La mørtel tørr overnatting.

•Gå til venstre bakre hjørne av låven. Skyv et stykke 32-tommers rebar under én av rutene i storfe-panelet og deretter over torget rett under den. Lette rebar til en av de tomme å skille i slagg blokker og bruke en hammer til å kjøre rebar i bakken til det er en tomme høyere enn storfe panelet. Gjenta denne prosessen i hvert hjørne og i midten av hver side av låven.

•Fyll sement i tomrommene i blokker der du kjørte rebar i bakken.

•Unfold tarp på langs og slips et tau i grommets på hvert hjørne. Få hjelp med dette trinnet. Trekk tarp opp og over hoop låven strukturen. Koble en nippel over rebar i hvert hjørne og i midten av låven. Bruk en stål hammer og pund en 3/4-tommers bolt over toppen av rebar. Toppen av bolten skal selv med toppen av rebar. Bolten vil holde tarp på plass hvis grommet glir oppover. Hammer telt plugger i bakken og bruke trippel-flettet ledningen for å binde de andre grommets til pinnene.

•Stack høy tre baller høy på baksiden for å tjene som bakveggen.