Hvordan bygge hemmelige lokkefugl Outlet veggen Safe

November 27

Skjule din skjulested og lås bort verdisaker samtidig ved å gjøre en vegg trygt som forkler seg som en stikkontakt. Bruke grunnleggende ferdigheter for å sette denne enheten sammen fra deler i en jernvarehandel og rundt huset.

Instruksjoner

•Skjære kategoriene (de skruene gå inn) av boksen elektriske og jevne ut der de ble knyttet bruker kutte disken i Dremel verktøyet. Bytt til 1/4-tommers bore bit, og bore tre hull på en av de store sidene av boksen ved siden av åpne ansiktet som senere brukes til å skru boksen elektrisk til veggen.

•Superglue ene hengslet til nedre side av boksen og den andre til metall frontplaten så gjør et lokk som lukker på boksen.

•Skjære foran på utsalgsstedet plugger slik at de kan limes inn i plast frontplaten å skape en illusjon av å være en vanlig stikkontakt. Gjøre klippe med en Dremel. Lim uttaket plugges inn i plast frontplaten med superglue, setter uttaket plugges inn frontplaten på riktig dybde slik at de stikke ut samme avstand og ligner på andre utsalgssteder i huset.

•Åpne boksen og sted hengelåsen i boksen står på nøkkelhull. Snap låsen i lukket posisjon. Merk låsen der det stikker ut av boksen på begge deler av løkken (vist med en prikket linje i bildet). Kutt låsen på denne plasseringen med skjæring disken. Hold delen av som klikker på låsen og avsatt svingen av som kom av når du klippe den.

•Superglue låsen bak foran frontplaten slik at nøkkelhullet linjer opp med store uttak hullet på topp pluggen.

•Grind ned delen av nøkkelen bak delen som passer inn i nøkkelhullet slik at den fremdeles passer inn i stikkontakten hull når nøkkelen er aktivert (se den prikkete gul linjen på nøkkelen i bildet). Dette betyr at du må bruke kutte disken på Dremel for å kutte nøkkelen bak delen som går i lås før det er diameteren på kleshenger.

•Test nøkkelen regelmessig ved å sette det som du forsiktig ta av minimum av nøkkelen. Kontroller at siden du slår fortsatt har et sted å holde som du slår nøkkelen der det er bredere enn delen som passer inn i nøkkelhullet. Forsterke gjenværende metall med et lag med superglue.

•Sett boksen i tabellen ansiktet opp og åpnet. Få delen av Lås svingen som du holdt. Sette et stort glob av superglue ved kuttet siden av låsen slik at du kan lukke boksen at limet å helbrede og holde den delen av låsen fast på innsiden av boksen. Kontroller at svingen er plassert slik at det klikker på plass når låsen er lukket, med hakk vender mot innsiden av låsen.

•Hvis limet er for rennende du kan bruke limet i kombinasjon med en ikke-fleksibel materiale som stålull å forsterke det, men vær forsiktig med å få noen på hendene. Arbeid raskt før limet tørker. Når limet er tørr, kontroller at det er sterke nok å holde låsen. Teste låsen før noe i boksen.

•Installer trygge ved å skru den på stud fra innsiden på et sted som alle andre utløp kan finnes.

Tips og advarsler

  • Bruke sort maling i stikkontakt hullene for å skjule låsen. Sette nøkkelen på et trygt sted. Hvis nøkkelen bøyer hele tynn delen, fjerne den fra låsen og hektes av den tynne delen. Lodding delen tynn med sølv loddetinn (ingen bly) til en 2-tommers del av kleshenger som et nytt håndtak. Hvis du lar en lampe koblet til stikkontakten (plug uten lås) er den eneste måten at noen ville legge merke til et problem hvis han forsøkte å bruke den andre pluggen eller slår på lampen.
  • Ikke blunk nøkkelen av i hullet. Bruke superglue i et godt ventilert område. Denne safe avhengig av fortielse og bør ikke anses ellers tilstrekkelig unntatt som mål å "langsomme" tyven. Bruk vernebriller og Les/følge alle retninger/sikkerhetsinformasjonen som kommer med utstyret du vil bruke. Bruk ikke veggen trygt foran barn eller den mentalt vanskeligstilte, eller de kan prøve å holde ting i stikkontakter. Holde nøkkelen på et trygt sted utilgjengelig for andre.