Hvordan bygge hardt dekker for en Trailer

March 10

Hvordan bygge hardt dekker for en Trailer

Flatskannere og åpne verktøyet trailere er et godt alternativ for haling store, store elementer når du ikke har tilgang til en boks lastebil. Noen Last krever mer beskyttelse. I slike tilfeller kan vanskelig dekker være laget av kryssfiner og dimensjonale trelast å skjerme lasten av elementer. Siden de fleste tilhengere er ganske lang, er det lettest å bygge din dekker i som kan enkelt løftes på og av slik at tilhengeren kan fortsatt brukes åpen når dekker ikke er på plass.

Instruksjoner

Deler

•Measure lengden og bredden på tilhengeren. Dele lengden 4 fot. Du vil bygge en cover seksjon for hver 4 fot lang og en til å dekke alle rest.

•Skjære to av fire trelast for rammen, bruker en sirkelsag. Cut to stykker bredden på tilhengeren bed (fra innsiden til i rails, hvis trailer har dem) for hver del av som du har tenkt å bygge. Skjær fire brikker på 28 1/2 inches hver som Ben, og fire brikker på 45 tommer for oppkvikkende.

•Plasser to bredden stykker parallelle med hverandre på kanten, med to av de 45-tommers mellom dem, i hver ende. Kjøre 3-tommers skruer gjennom bredde stykker i endene av de 45-tommers, to i hver ende av hver brikke, danner en rektangelrammeverktøyet.

•Measure rammen og skjær et stykke 3/4-tommers tykke kryssfiner å passe. lage en for hver kalesje delen du vil bygge. Cut to endestykkene for hver forsiden del 48-av-32 inches fra 3/4-tommers tykke kryssfiner.

Montering

•Lay 28 1/2-inch stykker i par, parallelt med hverandre. Passer en 45-tommers brikke mellom hvert par i den ene enden og skru dem sammen som toppen. Passe en 48 x 32-tommers kryssfiner stykker til hver av disse tre sider rammer. Fest kryssfiner med 1 5/8-tommers behandlet dekk skruer hver 8 inches.

•Passer en kryssfiner panelet til toppen av hver lenge topprammen og sy 1 5/8-tommers behandlet dekk skruer, en hver 8 inches. Knytte en etappe delen består av et tre sider to av fire ramme og kryssfiner cover i hver ende av hver topp ramme, med kryssfinér til utsiden. Kjøre gjennom kategorien åpne kryssfiner øverst i delen ben i to av fire slutten av toppanelet. Dette vil skape stor, tre sider "tabell" som deler.

•Følg to trinnene å montere ett dekke delen for hver 4 fot trailer lengde. En lignende del, kuttet til bredden til å passe på baksiden slutten av trailer, dekker et område som gjenstår, mindre enn 4 fot bred.

•Skjære et stykke kryssfiner å passe en side av en åpen ramme å gå foran på tilhengeren. Skru den til to av fire kanten øverst, og kantene på to benet seksjoner knyttet til den. Gjør det samme for smale dekk delen for baksiden av tilhengeren.

Stå et sted dekselet avsnittene på sengen av tilhengeren, side ved side til å dekke hele sengen. Legg eyehook låsene mellom delene til å holde dem sammen, to i hver ende og to på toppen. Bruke wratcheting stropper over dekker til å holde dem fast til tilhengeren bed.