Hvordan bygge Garden stilltannen arbeide

August 26

Hvordan bygge Garden stilltannen arbeide

De med hager vet at de kan noen ganger få ut av hånden, spesielt hvis du har planter som liker å skyte ut løpere eller reseed seg tungt. Disse egenskapene kan ødelegge kantene av hagen din og gjøre dem ser scruffy og utemmet. Selvfølgelig kan du klippe og opprettholde hagen din hver dag, men det tar mye tid og krefter. En bedre og mer dekorativ måte å holde hagen din ryddig er å bygge en kanter. Kanter er materialer som rein i en hage og skille det fra resten av plenen. Du kan fortsatt må kutte ned planter, men kanter vil bidra til å gjøre noe av arbeidet.

Instruksjoner

•Velg hva slags stein du vil bruke. Mindre blokker, ca 4 inches bredt og 6 inches lang, er billig og kommer i flere stiler. Rektangulær blokker er lettest å jobbe med.

•Dig en grøft rundt så dypt som din er tykk rundt hagen din. For eksempel hvis din blokker 3 inches tykk, grave en grøft rundt 2¾ inches dyp. Nivå hagen kanter begge ser ryddig og tar ikke bort fra hagen selv.

•Plasser din murstein, Avslutt for å avslutte, i grøften. Fylle ut mellomrommene mellom dem med godt pakket jord. Gresset vil etter hvert vokse i disse områder og gjøre din kanter ser ut som det har vært der i år.

•Reinforce innsiden av din kanter med plast kanter. Plasser brikkene plast side ved side bak din murstein og pund dem i jorden med en gummihammer. Dette hjelper holder skapninger og røtter går inn eller ut av hagen din.