Hvordan bygge garasje flasker

November 30

Annet enn kanskje kjelleren er det ingen område av et hus som er mer sannsynlig å få stablet med søppel enn garasjen. Fordi garasjen er ventet å holde familie biler i tillegg, kan det gjøre for noen alvorlige rot. Her er en måte å bygge en kraftig veggen hyllesystem som du opprette noen skinn av organisasjonen i garasjen.

Instruksjoner

Finne en god vegg for lagring rack. De ovenfor nevnte 2-av-4s er bare for et 4-ganger-4 lagring rack. For å bygge en større rack, vil mer tre være nødvendig. Den beste måten å sikre at lagring stativet skal være langvarig er å ha en del av det festet til veggen, fortrinnsvis med skruer. At åpne betyr veggplass.

•Build rammen. Start ved å klippe din 2-av-4s slik at du kan gjøre tre rektangler av samme størrelse. Mange ganger, bredde og dybde av lagring rack vil avhenge av om området du arbeider med og hva som fungerer best i dette rommet. Bare sørg for at alle tre av dine rektangler er skrudd eller spikret sammen og er i samme størrelse.

•Sett fire av din 2-av-4-av-8s på utsiden av tre rektanglene. Rektanglene blir din stabilisatorer for enheten samt støtte for hyllene. Ønsker du flere hyller, kan du bygge flere rektangler eller legge ekstra støtter veggmontert struktur.

Stå et sted skjelett hyller struktur i enden slik at det står 8 føtter ovenfra gulvet. Plass hyller enheten mot veggen at du har valgt for enheten, slik at enheten skal nivå og ikke altfor vaklende.

•Skru enheten til veggen. Det er to ting som vil gi stabilitet til lagring stativet. En av dem skjer når du kobler den til veggen. Skru den 2-ganger-4 støtter på veggen på rammen styrene/stenderne under gips, ellers rack kan trekke av veggen uten problemer. Du bør ikke ha problemer minst en av din 2-ganger-4 støtter til interne ramme styrene i kø. Hvis du trenger mer område å feste med, kan du knytte på din rektangler, slipping en riktig cut 2-ganger-4 mellom rektangel og veggen, feste til veggen først og deretter til hylle rammen.

•Legg hyllene. Din rektangler opprette stor støtte hyller for å sette hyller. Måle størrelsen fra foran til bak og side til side og skjær kryssfinér til passe. Du kan skru kryssfinér til støtte med små 1-1/2 tommers tre skruer. Hvis stativet er ganske store, eller du planlegger å legge mye vekt på en hylle, legge ekstra støtter gjennom din rektangler før du setter din kryssfiner på. Ideelt sett bør du gjøre dette før du legger ved rektanglene 2-av-4s.

Tips og advarsler

  • 2-av-3s kan brukes som erstatninger til 2-av-4s. Hvis du ønsker en høyere hylle, bruk 2-av-4-av-10s eller selv 12s har du at høye på et tak. Bruk alltid skruer når feste hyller enheten til veggen. Det er mindre sjanse for enheten trekke av veggen.