Hvordan bygge et tregjerde rundt et barnebasseng

March 17

Hvordan bygge et tregjerde rundt et barnebasseng

Kiddie bassenger gi barnet ditt en sårt tiltrengt ned i løpet av de varme sommerdager. Imidlertid utgjør vann helsefare, selv for eldre barn. Barn i alle aldre skal overvåkes av en voksen på alle tider når spille i selv de mest grunt bassenget. Et tregjerde vil forhindre uautorisert adgang til kiddie bassenget. Denne barrieren vil beskytte din barn fra skade og du fra en mulig rettssak. Husk å sjekke din lokale forskrifter før du bygger din gjerde, som det er spesielle regler i noen steder om denne type prosjekt.

Instruksjoner

•Dig hull hver 8 føtter rundt omkretsen av bassenget. Sørg for at første og siste hullene er 4 fot fra hverandre. Holde hullene 5 fot fra den ytre kanten av bassenget. Bruk din spade for å gjøre hvert hull 2 fot bred og 3 fot dypt slik at hver plass til to innlegg.

•Shovel 6 inches med grus i bunnen av hvert hull. Lå to behandlet innlegg på hvert hull. Plass en prefabrikkerte gjerde mellom hvert sett hull med hver ende av gjerder hviler på et innlegg. Linje opp gjerder viser slik at det er 2-1/2 fot av innlegget nedenfor bunnen av gjerdet panelet og ingen av innlegget over gjerder.

•Gå innleggene til pass ytterkanten er flush med den ytre kanten av panelet det vil støtte. Fest gjerde panelene til deres innlegg ved å kjøre en 8d spikeren med en hammer hver 15 inches ned hver side. Sted slusen mellom to hullene linjeavstand 4 fot fra hverandre.

Stå et sted to deler av gjerde i sine tre hull. Står både stykker rett opp og manøvrere dem så innlegg i hullet sitt delte berører fra topp til bunn. Bruk 1/8-tommers bit på din bore for å gjøre pilothull gjennom begge innlegg på samme tid.

•Bruk Phillips litt på din bore å kjøre en lag skrue gjennom begge innlegg å holde dem sammen. Sted tre opphold skruer gjennom innleggene, forlater 2 fot plass mellom hver skrue og den neste i linjen.

Stå et sted hver del av prefabrikkerte gjerde i sin egen hullet. Sikre den til delen du plassert før det, bruker opphold skruer. Fortsett til gjerdet er fullført og bare 4 fot bro for porten forblir åpen.

•Shovel 6 inches av grus i hvert hull å holde innlegg på plass. Bland betongen og vann i en trillebår, med produsenten anbefalte beløpene av hver. Rør blandingen med en hakke. Spade 12 tommer betong i hvert hull. La den konkrete kur i 24 timer. Fylle hullene med sine opprinnelige skitt.

•Har assistent holder porten på plass i åpne gapet gjerdet. Fest fjærbelastet hengslene innlegget porten linjer opp med. Åpne og lukke porten flere ganger for å teste hengslene.

Tips og advarsler

  • En hasp og lås på porten vil hindre noen fra innstigning bassengområdet når du ikke rundt å overvåke.
  • De fleste lokale forordninger krever en 8-fots personvern gjerde rundt et basseng for å sikre sikkerheten til barna i området. Det er grunnen til 10-fots innlegg og 8-fot høye prefabrikkerte fekting brukt her. Stemning ledig å justere høyden på innlegg og gjerdet panelene til å passe din innenbys ordinances samtidig opprettholde sikkerheten ved bassenget i hagen din.
  • Bruk arbeidshansker og vernebriller ved hånden og makt verktøy.
  • Kontroller de lokale forskrifter på din lokale bygningen inspektøren kontor. Gjerde rundt bassenger kan ha en egen forskrift i ditt område.
  • Byggetillatelse kreves for mest permanent fekting prosjekter. Sjekk med din bygningen inspektøren for mer informasjon.