Hvordan bygge et tillegg på dekk

March 28

Hvordan bygge et tillegg på dekk

Utvide eksisterende dekk er lett hvis lokale bygningen avdeling kan du koble nye innramming direkte til den gamle strukturen. Imidlertid hvis din dekk ikke var designet for å håndtere laster på den nye tillegget, vil du måtte utføre omfattende oppussing for å opprette et tillegg. Den enkleste måten å forlenge en kortstokk holdes ene enden av hver nye bjelke over en eksisterende stråle; gjenværende endene av bjelkene span til et nytt innlegg og beam ramme. Selv om nye og gamle bjelkene, ikke justeres, er forskjellen ikke merkbar når du dekke dem med terrassebord planker.

Instruksjoner

•Fjern fascia og rekkverk medlemmer fra siden av dekk som du utvide med en snuse bar og innramming hammer. Mål fra den eksisterende bjelkeender og bruke merking paint til å legge ut hjørnene av tillegg på bakken ved ønsket lengde.

•Pound innsatsen i bakken omtrent 18 inches fra yttersiden og slutten av ønsket plassering av innlegget footings' sentre. Finn footings langs tilleggs omkretsen som ikke er tilstøtende til eksisterende dekk; på hvert hjørne av tilleggs omkretsen og jevnt fordelt mellom. Konsultere en bjelke span tabell, tilgjengelig på en lumberyard eller din lokale bygningen myndighet, å bestemme nødvendige avstanden mellom footings. Mellomrom varierer fra 4 fot 8 fot eller mer, avhengig av grunnforholdene og prosjektspesifikke utformingsegenskapene, som for eksempel strålen størrelse og Last kapasitet.

• Kjør noen streng linje mellom motsatt side innsatsen og mellom slutten innsatsen og strålen toppkanten til en en tre sider strengform. Bitene av strengen skal overlappe over midten av den foreslåtte plasseringen av innlegget fotfeste. Justere en byggmester plassen på strengene kryss sjekke strenger for plassen. Alternativt, bruk Pythagoras ' læresetning (kvadratet av hypotenusen i en rettvinklet trekant er lik summen av kvadratene for de andre to sidene), også kalt 3-4-5 metoden, etter plassen.

•Sørg en byggmester er firkantet på strengene kryss sjekke strenger for plassen. Knytt en linjenivå hver streng, sjekk for nivå og justere etter behov. Bruk en spade til å grave et fotfeste hull under skjæringspunktet mellom strengene; stupe spade i bakken, vippe og løft jord fra strengene. Størrelse hullet i henhold til lokale forskrifter og kravene til røret skjemaet. Generelt, fot hull er to ganger diameteren på skjemaet rør og lik i dybden til røret skjemaets høyde minus nødvendig protrusion over karakteren. Avhengig av lokale bestemmelser, må footings stikker flere inches eller mer over bakken er overflaten.

•Still tube skjemaer i hullene. Tilpass skjemaer med strengene kryss og sjekk toppen av skjemaene for nivået. Fyll bunnen av skjemaer med flere inches av grus, som kreves av skjemaets produsenten og lokale forskrifter. Tomrommet mellom grøftens side og skjemaet med grus. Kompakt grus manuelt eller med en sabotasje. Fylle ut skjemaer med ferdigblandet betong og angi innlegget base brakettene på skjemaene topper. Juster og nivå i parentes etter design; Hvis en bjelke vil hvile i parentes, sikre at den er nivå med den eksisterende dekk strålen.

•Tillat footings å kurere. Mål, merke og kutte innlegg og bjelken trelast til størrelse med en sirkelsag. De fleste prosjekter krever 4-ganger-4 innlegg og 4-av-6 bjelker. Imidlertid er nøyaktig størrelse avhengig av prosjektspesifikke utformingsegenskapene, som for eksempel dekk laster og høyde. Se en bjelke span tabellen for å finne eksakte krav. For lavtliggende dekk hvor footings stige til nivået av den eksisterende dekk strålen, trenger du ikke innlegg.

•Still innlegg eller stråle i footings' parentes og sy trelast til braketten innramming negler eller braketten produsentens foreslåtte festene. Hvis installasjonen krever både innlegg og en bjelke, installere strålen saler på innleggene. Legg saler på innleggene, justere saler lavere "Ben" med sidene av innleggene og sy saler til innlegg gjennom deres skruehull med innramming spiker, opphold skruer eller salen produsentens foreslåtte festene. Angi bjelker i saler. Nivå og lodd innlegg og bjelken medlemmer før kjøring i festene.

•Measure, merke og klippe bjelke trelast gå over fra den eksisterende dekk stråle av nylig installerte strålen. Bjelke størrelsen avhenger av avstanden som bjelkene må dekke og laster som bjelkene vil bære, som vekten av terrassebord andre materialer, snø, personer eller badestamper. Tilgjengelig på avdelinger og lumberyards, diagrammer kalt bjelke span tabeller disposisjon tillatte bjelke spenner, avstand og trelast størrelse. Mark bjelke steder på nye strålen, etter avstanden mellom eksisterende dekk. Nye bjelkene vil baken mot sidene av eksisterende bjelkene; plass denne ordningen ved motregning Oppsett merker til en side av hver eksisterende bjelke. Sett ene enden av bjelkene oppå den eksisterende strålen og justere den andre enden oppsett merkene på nye strålen.

•Toenail og ansikt spiker nye bjelkene til eksisterende strålen og siden eksisterende bjelkene. Tånegl nye bjelkene til øvre kant av nye strålen, bruker to negler per bjelke. Fest noe blokkerer - konstruert av bjelke trelast--til ytre ansikter ny side bjelkene til å opprette en overflate som er flush med ytre ansiktet av eksisterende bjelkene og gi en nailing overflate for dekk planker og siden fascia. Nye og gamle bjelkene ordnes side ved side; blokkerer eller furring strimler fylle gapet mellom bjelkene på tilleggs sider, slik at du kan feste dekk trim hvis ønskelig.

•Measure dekk fra side til side, vinkelrett bjelkene lengde. Denne dimensjonen representerer dekk plankene lengde. Legge til ønsket antall overheng lengden; Hvis du installerer trim, tilsvarer overheng tykkelse for trim på begge sider av dekk. Klipp planker til størrelse med en sirkelsag og lå vinkelrett på bjelkene og fest dem med dekk negler eller skruer. Kjøre minst to negler gjennom plankene på hver bjelke. Klipp og fest plankene til bjelkene og fullføre dekk overflaten.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje ikke koble til en eksisterende dekk struktur hvis tillegg sitter i en annen høyde enn originalen. Vurdere flere utformingsalternativer før bryte bakken.
  • Avhengig av dekk høyden kreve bygningen avdelingen et rekkverk system rundt tilleggs omkrets.
  • Kontakt avdelingen din bygningen, en entreprenør, arkitekt eller ingeniør før designe og bygge en kortstokk; du må bestemme riktig fot plassering og dybde, innramming materiale størrelse og tilkobling isenkram spesifikasjoner for å sikre at tillegg sterke og trygge.