Hvordan bygge et Terrarium med barna

September 16

Bygge et terrarium er en flott aktivitet å gjøre med barna på en regnværsdag!

Instruksjoner

•Start med en ren beholder.

Noen klar plast eller glassbeholder vil gjøre. Terrariums kan bygges i klar plast kopper stablet oppå hverandre eller gamle pickle glass eller selv fancy apoteker flasker. Plukke en beholder som passer din smak. Bare sørg for at beholderen er høy nok for planter du har tenkt å vokse i din terrarium. En god tommelfingerregel er at minst 4 inches fra toppen av plantene til toppen av terrarium.

Rengjør din beholder med oppvaskmiddel og skyll godt. Tørr med en myk klut.

•Layer nederst container med småstein.

Bygge et terrarium er litt som å sette sammen en lasagne, du laget bare forskjellige materialer i beholderen - det er veldig enkelt! Begynn med å legge et tynt lag med grus i bunnen av din beholder. Legger til dette laget av småstein vil tillate din terrarium å tømme vann fra planterøttene og bidra til å fremme et sunt miljø i din terrarium.

Eksperimenter med ulike materialer for "småstein" laget. Noen lille småstein som elementet kan brukes, så lenge det ikke er biologisk nedbrytbart. Hva med en nederste laget av alle de ekstra lille Legoklosser legging rundt lekerommet eller kulene i glasset i barna skapet. Selv de igjen perler fra andre Håndverksprosjekter vil fungere!

•Legg matjord beholderen.

Først forberede din matjord ved vanning godt og tillater vannet å absorbere i jorden før du prøver å legge til din beholder. Etter bløtlegging jord Vel, la sitte i minst 30 minutter og avløp (om nødvendig) før du bruker. Målet er å ha svært fuktig jord, men ikke dryppende våt jord.

Deretter legger til matjord til din beholder. Tenk fraksjoner barna lærer - laget av jordsmonnet og inkludert pebble laget nedenfor skal ikke fylle din beholder mer enn halvfull. Flere matjord vil ikke gi plass for plantevekst, så husk å gi nok plass!

Husk at typen matjord du er viktig for. Ulike planter har ulike krav for jord. Lese opp av jord plantene som og deretter bruke den! Du kan også søke etter Internett for egendefinerte jord oppskrifter du kan virkelig bygge din terrarium fra scratch!

•Plant Moser og planter i beholderen.

Hvis du valgte en bred munn beholder for din terrarium, vil dette trinnet være en lek. Hvis derimot, beholder din har en svært smal åpning, være forberedt på å kompensere for ikke å kunne holde hendene i din beholder - noen ganger spisepinner er nyttig for denne aktiviteten!

Først bruker hendene (eller spisepinner), grave et lite hull i topsoil som er dypt nok til å akseptere din plante. Vanligvis kan du stole på grave et hull dobbelt på størrelse med fabrikkens rot ballen. Sett din plante forsiktig i jord og klapp jordsmonnet rundt anlegget. Fortsette planting på denne måten til alle planter er i beholderen.

• Ikke overfyll din terrarium! Du kan sannsynligvis passer ikke mer enn tre ulike planter i en beholder størrelsen på kjeks glasskrukke. For mange planter fører til overbefolkning, dårlig luftsirkulasjon og eventuell døden for plantene dine!

Hvis du har fulgt trinn 3 for å forberede din jord, er det ikke nødvendig til vann planter. Hvis du ikke har det, ta deg tid nå for å vanne din terrarium. Husk, vann ikke vil renne ut, men ned inn i småsteinene - ikke OVERWATER!

•Arrange dekorative tilbehør i våre terrarium.

Bruk små figurer, plast bugs og sommerfugler, smykker, steiner, perler og mynter å dekorere din terrarium. Legge til en liten beholder med vann og fest en liten dragonfly til kanten. Hvis du gir terrarium som en gave, plukke ut en stor flate stein og har kiddos skrive en rask notat med en sharpie. Ligger det din terrarium og vent på smiler fra bestemor!

Du kan legge til så mange eller så lite tilbehør som du ønsker. Noen terrariums ringe for alle slags ting, topp av liten kriker og kroker, mens andre gjøre best med en sterk felt av ingen tilbehør. Bruk din innbilningen og tegning noe at du liker å se på, og gjør deg lykkelig - du kan ikke gå galt!

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bytte ut plantene i din terrarium regelmessig, vurdere å kjøpe små planter i små plast beholdere - du kan plante anlegget, potten og alle, og deretter senere bare bytte ut med en ny anlegg når du er klar. `
  • Ikke over vann!