Hvordan bygge et tak for en Woodpile

March 2

Du vil kanskje ikke kunne se skogen for bare trær, men du sikker hører dem når de faller. Hevingen falne trær ved å klippe dem for firewood fornuftig lyd økologiske. Men når et stort tre faller, det gjør en rekke brensel, langt mer enn du kan bruke i ett år. Tre må være i alderen før du bruker det fordi når den er grønn inneholder for mye vann – som gjør det vanskelig å starte og produserer mye røyk. Mens du lagrer og aldring tre, holder den tørr med et solid tak vil øke tørkeprosessen.

Instruksjoner

Innlegg

•Lay ut en 7-fots kvadrat, merking hjørnene med innsatsen. Måle av diagonalene mellom motsatte hjørner; sikre at de er identiske og er nær 10 fot.

•Dig 2-fot-dypt hull i hvert hjørne, fjerne hver innsats før du graver og deretter bruke hull digger. Håndholdt hull graveredskap drives av planting den spisse enden og deretter med begge hendene til å vri kvernen til venstre mens du presser ned på håndtakene. Gjøre hullene 6 til 8 inches bredt.

•Sett 4 inches av grus i hullene. Sett 4-ganger-4 innlegg hullene og pund grus ned ganger.

•Mix betong med vann i betongen blande fat til det er grundig fuktet. Legg nok vann til å våt blanding, men ikke så mye at det er for vått. Du betongen til å være tykk, som rå hamburger blanding.

•Fyll betongen rundt innlegg, holde dem loddrett og sjekker dem i to retninger med nivået. Hvis innlegget begynner å helle, spenne murstein mot alle fire sidene av det stolpe å holde det på plass. At betongen herdes natten.

•Determine den rådende vind retning og plan å arrangere taket slik at den lave enden er i denne retningen. Du taket ditt skråstille, så du vil trimme innlegg for å lage en vinkel. Du trenger heller ikke taket å være svært høy. Trim innleggene slik at den lave enden av taket er bare en fot eller så over toppen av din woodpile og den høye enden er høy nok til å la deg få tilgang til tre. Når du bestemmer hvor høyt du vil forsiden og baksiden av taket skal, måle og markere de dimensjonene på forsiden av forsiden innleggene og baksiden av ryggen innlegg. Holder en streng mellom merkene ved hjelp av assistent og tegner en skråstilt linje langs strengen.

•Skjære innlegg langs linjene du tegnet.

Taket

•Skjære syv pigger 93 tommer lang, forlate to stendere uncut. Skru en 93-tommers stud på utsiden av 4 av 4 side innlegg med to 2 1/2-tommers dekk skruer per post. Linje stud med vinkelen på kuttet på innlegg og Midtstiller den slik at den stikker ut utover foran og bak innlegg jevnt. Gjenta på den andre siden, sikrer at overheng er den samme på begge sider.

•Plasser en uklippet 8-fots stud mot den øverste enden av to 93-tommers stenderne og sett inn to 2 1/2-tommers dekk skruer per slutten å holde det på plass. Plasser andre 8-fots stud mot bunnen av stenderne og også sette inn to 2 1/2-tommers dekk skruene per slutten. Mellomrom ut resterende 93-tommers stenderne mellom topp- og stenderne og koble dem med to skruer per slutten.

•Lay to stykker av 4-by-8-fots kryssfiner over rammen slik at siden kjøres fra toppen til bunnen av tak rammen. Fest kryssfinér til rammen ved hjelp av 1-tommers negler hver 6 inches.

•Skjære kategoriene av tre asfalt Helvetesild ved snu dem over, bruker en barberhøvel kniv dypt score singel og vrikke kategorien frem og tilbake til det bryter. Bruk solid øverste halvdel av singel for å opprette en rad langs den nederste kanten av taket. Plasser den første singel i nedre venstre hjørne av kryssfiner og tillate solid stykke asfalt til overheng begge kantene av 1/2 tommers. Plasser hver av starter rad Helvetesild tett ved siden av hverandre og deretter avskåret overflødig når du kommer til høyre side, igjen trimme den slik at den overhangs 1/2 tommers. Fest Helvetesild med tre taktekking spiker per grus i den øverste tredjedelen av singel.

•Lay den andre raden i Helvetesild så de nedre tappene på at Helvetesild sitte nær bunnen av den halve singel i første rad. Trim første singel for hver rad i sømmene og kategorien åpninger fra rad til rad.

•Lay tredje og påfølgende rader av Helvetesild slik at bunnen av kategoriene av singel er like over toppen av kategoriene for Helvetesild nedenfor. Dette hindrer at vannet strømmer gjennom kategorien sporene. Fortsett shingling til hele Overbyggets rammen er dekket.

Tips og advarsler

  • Maling utsatt tre av taket, og det hjelper å beskytte den mot fuktighet.
  • Plasser woodpile i midten av området tak.
  • Heve woodpile på sement blokker eller murstein - og planlegge tak høyde deretter - å holde fuktighet fra bakken råtnende din woodpile.
  • Tie tilbake løse klær og hår før makt utstyr.
  • Bruk vernebriller ved makt utstyr.