Hvordan bygge et sement Patio

November 12

Hvordan bygge et sement Patio

Sement terrasser er en flott måte å utvide outdoor living space uten mye bekostning. En helt ny patio kan opprettes i en ettermiddag og være klar til å vert din utendørs arrangement av helgen. Med alle betong flekker tilgjengelig, kan du også tilpasse utseendet på ny betong patio kompliment huset ditt eller lage din egen utendørs oase med utendørs møbler og planter og fontener. Helle betong kan være en utfordring så må du følge noen enkle retningslinjer for å sikre at prosjektet vil flyte jevnt.

Instruksjoner

Bygningen sement Patio

•Den første trinnet er å grave i området ved å grave ut gress og skitt å dybden av hva den nye uteplassen blir. Vanligvis nok 4 inches dyp. Deretter vil du bygge et skjema. Måle plassen der du vil legge ny betong patio og bruke 2 x 6 tre styrene, spiker dem sammen for å danne en ramme rundt området. Rammen vil holde våt sement på plass mens det er tørke. Bruk nivået for å sørge for at området er flat og jevn helle ut sement. Dette vil bidra til å holde sement fra sprengning når den er tørr. For å forsterke sement, kan du plassere en rebar støtte i skjemaet før pouring sement.

•Mix sement ved første legge vann til sement blandebatteri med hageslange, deretter legger sement pulver. Legg vann igjen, så mer sement mens du kjører blandebatteri. Når du er klar, blandingen skal være en en skinnende grå farge. Starter på området lengst fra blandebatteri, hell våt røren i skjemaet. Har en hjelper spre blandingen med rake jobber raskt som du flytter bakover fylle i området.

•Kortnummer er avgjørende som sement vil tørke og sett ganske raskt. Når området er fylt ut, kan du bruke murskje glatt toppen av sement og fjerne overflødig ovenfra. Bruke hvilket nivå på toppen av sement før det begynner å stivne og angi. Dette er punktet at du kan legge til alle tegninger i våt sement. La sement tørr i minst tre dager. Avslutt med sement flekken tilpasse ditt eget utseende.

Tips og advarsler

  • Det er alltid lurt å unngå kontakt med hud og øyne. En maske og briller anbefales å holde tørr sement blandingen blir innånding eller komme inn i øynene.