Hvordan bygge et sement Pad for en basseng pumpe

November 23

Hvordan bygge et sement Pad for en basseng pumpe

En basseng pumpe er underlagt konstant press fra vannstrømmen gjennom enheten. Hvis ikke forankret sikkert, føre dette presset nok bevegelse for å flytte pumpen, understreker tilkoblinger og muligens forårsaker skade. Forankring pumpen direkte i bakken er ikke et alternativ på grunn av skiftende jord, og en tre base er ekspansjon og sammentrekning skyldes temperaturendringer som til slutt vil løsne alle boltene som holder pumpen på plass. En sement pad har imidlertid både styrke og stabilitet du må sikkert pumpen, mens å være enkel nok til å bygge som ingen tidligere erfaring er nødvendig for gjennomføring av prosjektet.

Instruksjoner

•Mark parametrene av hellen på bakken med tre innsatser plassert i skive hjørnene. Angi innsatsen slik de skissere et kvadrat måler 2 fot, 2 inches på hver side. Knytte en streng til toppen av innsatsen med en thumbtack, kobler fire innsatsen i kvadratet slik at du kan sjekke vinklene av hvert hjørne. Bruk en snekker plassen for å gjøre visse hvert hjørne danner en 90-graders vinkel.

•Dig et hull for stiftelsen av puten 4 inches dyp ved hjelp av en spade. Komprimere gulvet i hullet med en sabotasje å opprette en solid base av jord til betongen.

•Skjære to av styrene 2-ganger-4 boards 2 fot i lengde og de andre to føttene, 4 inches lang. Spiker styrene sammen for å lage en firkant måler 2 kvadrat fot internt. Bruk 16d negler for leddene av torget, oppretter et skjema som er 4 inches i høyden. Plasser skjemaet i ryddet foundation hullet.

•Plasser en snekker nivå over en 2 av 4 på skjemaet etter nivå. Justere skjemaets posisjon til toppen av skjemaet er nivå ved å tappe høye punkter av skjemaet i jorden på bunnen av hullet med en hammer.

•Fyll nederst i skjemaet med 2 inches av grus. Tamp grus ned komprimere materialet. Grus vil hjelpe i drenering under båren, forebygge sagging av hellen på grunn av mettet jorda under.

•Legg vann til tørre sementere bland i en trillebår og kaste vannet inn i blandingen med en hakke til sement er samme konsistens som en tykke batter.

•Plasser liten betongblokker om 2 inches plassen i bunnen av hullet å holde wire maske på plass i sentrum av hellen. Line bunnen av hullet med blokkene, mellomrom dem ut hver sjette inches gjennom. Kuttet netting med tinn snips passer interiøret i skjemaet 2 inches på hver kant for å unngå eksponering til luft eller jord etter betongen er helles.

•Fyll sement i skjemaet via nettet før det når toppen av skjemaet styrene.

•Dra en screed øverst i skjemaet til Fjern eventuell overflødig sement. Bruk en BT2508RC bevegelse og tilbake øverst skjemaet mens du flytter massen. Glatt helte sement ved å kjøre en flytende over sement overflaten. Trykk på sidene og toppen av skjemaet med forankringen til eventuelle luftbobler i sement flyte til overflaten.

•Vent vannet som dukket opp mens du flyter betongen å bli innlemmet i skive og deretter flyte skive en gang, trekker fuktighet til overflaten igjen. Dekk betong med en plast ark tynget ned på bakken på kantene med steiner eller steiner for å holde arket på plass. Fjern arket daglig for to til fire dager, og spray betong med en lys misting av vann fra en hånd tåke sprayer å hindre sin tørke ut som det cures.

•Fjern arket, og tillate hellen fortsette herding for 10 fulle dager monterer bassenget pumpen.

Tips og advarsler

  • Forstørre puten ved å bygge en større form og hull å imøtekomme større bassenget pumper.