Hvordan bygge et sement blokk kompost Bin

November 6

Sement blokk kompost binger tilbyr solid konstruksjon for riktig pris, nær ingenting hvis du kan få berget blokker, ofte tilbys online, og vanligvis rundt $45 (2009 priser) Hvis du trenger å kjøpe materialer for denne to-delen hyllen. Beste er at mange organiske gartnere som deres sement blokk skuffer bedre enn dyre kommersielle alternativer. ?

Opprette denne hyllen uten mørtel. Vekten av blokkene nok til å holde denne konstruksjonen solid, og du kan tilpasse hyllen hvis du skal økes eller reduseres den.

Instruksjoner

Finne et sted for sement blokk kompost bin. Beste ville være et flatt område praktisk til kjøkkenet for skrap levering. Du trenger en bredde på rundt 7 fot, dybden av 32 tommer og høyde av ca 2 ½ føtter.

•Stack to par store betongblokker på rad, atskilt med en stor sement blokk i paret, angi 90 grader til andre å opprette laveste løpet av din bak veggen.

•Legg en stor og en halv størrelse sement blokk sett 90 grader til hver av sement blokkene på endene og en enkelt stor sement blokk til slutten av den midterste cinderblock opprette et gigantisk brev "E."

•Sørg alle betongblokker åpne sidene for å opprette luftstrømmen. Sjekk foto og diagram i den "Des Moines sparsommelig" i referanser til Kontroller at du er på rett spor.

•Stack andre kurset oppå først. For dette kurset åpningene skal øverst og nederst, ikke til sidene, og leddene vil bli forskjøvet fra det første kurset. Plasser to store betongblokker på hver av de høyre og venstre riksvåpen "E." Fyll ut bak veggen med tre store betongblokker og en halv sement blokk, plassert for å forbløffe ledd til de under dem.. Stable en stor og en halv sement blokk på midten armen av "E."

•Stack det tredje kurset identisk med det første kurset, inkludert å ha de betongblokker åpne til sidene.

•Stack fjerde, siste kurset på samme måte som andre kurs, bortsett fra med blokker åpne sidene og med en enkelt stor cinderblock på midten armen av "E."

•Hammer tre T-innlegg kompost bin og to tilbake hjørnene. Fest hønsenetting til T-innlegg med vridningsbånd til holde hunder og dyr.

Tips og advarsler

  • Tilpasse din sement blokk kasse for å legge til en ekstra del hvis du har nok materiale til kompost. Se ressurser for planer tilbød av Louisiana State University Agricultural Center.
  • Planlegge tilpasset kompost bin bruker Google Skisse (se ressurser) eller et stykke millimeterpapir.
  • Betongblokker kalles også cinderblocks eller betong blokker.