Hvordan bygge et lite rom i gjennomgangen plass

September 23

Hvordan bygge et lite rom i gjennomgangen plass

Hvis din gjennomgangen plass er minst seks fot dypt, er det mulig å lage en god lagringsplass i dette området. Et lite rom i en gjennomgangen plass kan brukes til å lagre verktøy, plen utstyr eller hermetisk mat. Opprette lagring i spacet kravlesøk kan frigjøre garasjeplass opptas av lagrede elementer eller det kan tillate deg å gjøre unna med en skjemmende lagring på eiendommen.

Instruksjoner

•Examine plass under din hjem. Målet ditt er å utforme et rom som har vegger ikke nærmere enn seks fot fra en home grunnleggende footings. Grave nær kan stiftelsen skade den. Gjøre rommets lengde og bredde minst åtte fot åtte fot, hvis mulig. Prøv å gjøre rommet minst seks fot i høyden.

•Dig og bygge skritt fra en utvendig gjennomgangen plass dør som fører ned til hvor rommet ditt skal være. Siden din gjennomgangen plass er sannsynligvis bare tre til fem fot i dybden, gjør den nye bod ca seks fot høy. Fordi de fleste gjennomgangen plass-områder ikke er impregnerte som en kjeller, kan grave noe dypere tillater vannet å sive inn i rommet.

•Dig ut alle skitt før du starter arbeidet på rommet. Installere trehotella rammen og hell en betongplate gulv. Rulle ut metall rutenettet arbeid å styrke betonggulv. Bygge et rom av slagg blokker og spikeren et tak på plass ved å installere kryssfiner i gulv bjelkene. Bruk styrene og kryssfiner cap rundt toppen omkretsen av rommet. Se for rør og ledninger i veien. Kontroller at rommet har ledningsnett for en overhead lys og veggen bryteren.

•Fargeringer impregnering på innsiden av rommet. Installere en tre eller metall jamb og en dørbjelken bjelke over døra og terskelen. Knytte en metall eller tre dør med hengsler. Installere en deadbolt låser, om ønskelig. Sted metall hyller i rommet for å holde forsyninger, mat eller verktøy. Unngå spikrer direkte til slagg blokker eller betong når du installerer hyller.

Tips og advarsler

  • Unngå bygge et rom i et gjennomgangen plass avløp rør og elektriske ledninger, hvis mulig. Unngå bygning under en badet eller kjøkkenet slik at vann fra disse områdene ikke vil lekke inn gjennomgangen plass på rommet ditt. Husk å wire rommet for en stikkontakt hvis du planlegger å holde et kjøleskap eller fryseskap i den.
  • Når du pusser vanntettingsmembraner og maling, unngå puster røyk for lenge. Hvis mulig, bruk en malers masken mens du arbeider. Unngå pusteluft gjennomgangen plass som lukter mugg, mugg er kjent menneskelig helsefarlig.