Hvordan bygge et lite drivhus

March 10

Hvordan bygge et lite drivhus

Drivhus tillate gartnere utvide vekstsesongen tilbyr en varm, beskyttet område for planting frø eller holde frost av delikate plantings. Store, permanent veksthus dyrke planter selv i de kaldeste. Disse typer drivhus bruke glass til å fange varmen fra solen inne i bygningen og holde temperaturen mer konstant. Mindre permanente veksthus kan bygges med plast sheeting i stedet for glass. Denne enkle drivhus kan gjøres i en enkelt ettermiddag. Endre størrelsen å passe inn i området.

Instruksjoner

•Mark området hvor drivhuset bygges med innsats og hyssing. Mål 252 inches med et målebånd og mark med tre stake i hver ende. Dette er de første to hjørnene av drivhuset. Måler 120 inches i 90-graders vinkel fra den ene enden av den første linjen og plassere en annen tre stake. Mål 252 inches fra tredje innsats i en linje parallell til første 252-tommers målingen. Sette i fjerde staven. Mål fra siste innsatsen til første innsats å bekrefte en 120-tommers måling. Kontroller figuren er parallell måling over hver diagonal. De bør ha samme målingen, ca 279 inches. Flytte innsatsen som nødvendig hvis sidene ikke er parallell.

•Tie slutten av hyssing til en av innsatsen og strengen det til neste innsats. Pakk hyssing én gang rundt andre innsatsen og streng det til tredje. Gjenta til hyssing er pakket rundt alle fire innsatser opprette omrisset av bygningen. Tie hyssing igjen til fjerde innsats.

•Skjære ½-tommers PVC rør i lengder på 16 inches med baufil kuttet ting. Plasser hver eierandel i en skruestikke og bruke baufil kuttet ting for å kutte bunnen av hver innsats i en vinkel. Dette vil gjøre kjører dem i bakken enklere. Klippe den ¾ - tommen PVC pipe i 10-fots lengder med baufil kuttet ting. Kuttet 16 av 10-fots lengder. Skjær resten av â¾-tommen PVC-rør i 34-tommers lengde med baufil kuttet ting. Det bør være syv av disse lengder.

•Pound en eierandel i bakken hver 36 inches langs begge langsidene av drivhuset, med en gummihammer. Innsatsen bør gå i bakken til bare 6 inches er synlige aboveground. Innsatsen bør være så vertikalt som mulig. Fjern hver tre stake som erstattes den med en PVC-rør.

•Sett PVC rør sammen for å gjøre bøylene. Slutten bøylene skal ha to 10-fots rør koblet av en PVC tee. Andre seks bøylene skal ha to 10-fots lengder av PVC sammen med PVC kors. Kors og tees vil ha ridgeline lagt senere, så de må legge vannrett på røret. Bruke gummihammer til pund delene sammen fast.

•Skyv enden av PVC ringer på innsatsen i bakken. Vikle duct tape rundt leddene legge ekstra styrke til bøylene. Tees på slutten bøylene skal vende mot midten av drivhuset.

•Koble 34-tommers PVC rør til tee, starter i den ene enden av drivhuset, og krysser mellom første og andre bøylen. Legge til hver ekstra ridgeline mellom hver bøyle og vikle hvert ledd med duct tape for å legge til stabilitet. Dette er rammen for drivhuset.

•Lay plastfolie over PVC rør rammen. Det bør være ekstra plast på alle sider. Legge 2-ganger-4 plankene på kanten av plast langs siden av drivhuset. Tapen kanten av plast til tre med duct tape. Roter de tre plankene minst en gang så plast er pakket rundt tre. Gjenta på "tilbake" i drivhuset. Den ekstra vekten vil holde plast i stedet under vindfulle dager. Klippe en rift i plast legge over "foran" drivhus. Dette vil tillate plast for å bli trukket tilbake lett for å angi strukturen. Bruk store bindemiddel klipp å holde plast lukket resten av tiden.

Tips og advarsler

  • Kontroller at â¾-tommen PVC-rør passer i ½ tommers rør før du begynner bygningen.