Hvordan bygge et konferansesenter

September 20

Et konferansesenter er en dekorativ hage med samme struktur som en perle rosenkransen. Det er et sted for bønn og ettertanke. En statue av Maria er midtpunktet i hagen. Stepping steiner utgjør delen rosenkransen perle og gikk på av besøkende som de be Rosenkransen. Blomst fargene er representant for mysterier av Kristi liv. Det bør være en rolig og meditativ plass.

Instruksjoner

•Fjern alle eksisterende planter eller busker i hagen området. Du kan la torv gress.

•Plasser et krusifiks av hagen. Dette kan være en plakett på veggen, hvis plassen er vegger. Du kan også bruke krusifiks statuer eller en dekorativ hage stein formet som et krusifiks. Du kan også plassere statuer av skytsengler på hver side av hage inngangen.

Sette inn en statue av jomfru Maria midt i hagen. Statuen bør være store nok til å bli sett fra alle deler av hagen.

•Plasser fem store, firkantet stepping steiner i en sirkel rundt Mary statuen. Fordele dem jevnt. Disse representerer de fem tiårene med rosenkransen.

•Lay fem små, runde steiner mellom hver større steinene å fullføre sirkulær gangvei. Fordele dem jevnt mellom større steinene. Disse representerer en mindre perler av rosenkransen.

•Velg blomster å plante rundt gangveien som er fargen representasjoner av fire mysterier livet til Kristus. Lilla blomster representerer det lysende mysteriet, gul representerer strålende mysteriet, rød representerer sorg og hvite blomster representerer glede. Blomstene bør være kaldt hardføre for sonen og etter jord komposisjonen.

•Plant blomster rundt gangveien, forlate en 4-fot plass mellom gangvei og blomsterhagen. Plassere små seter eller benker inn for meditasjon.