Hvordan bygge et hjørne innlegg for en Barb Wire gjerdet

April 21

Et gjerde er bare så god som oppkvikkende på hjørnet gjerdet innlegg. Hjørne gjerdet innlegget er under konstant trekk av barb ledninger som strekker lengden av gjerdet. Et hjørne gjerde innlegg som er avstivet med fire H-bukseseler vil øke levetiden av gjerdet opp til tretti år.

Instruksjoner

•Bruk posthole digger å grave et hull minst tre og en halv fot dypt og to fot i diameter. Plasser innlegget i hullet og legge betong for å fylle hullet til bare under bakkenivå. Før konkrete sett, kontroller for riktig plassering av innlegget i betongen og at innlegget er nivå vertikalt. Hjørne innlegg kan være laget av metall eller tre. Metall innlegg bør være minimum fire inches i diameter mens tre innlegg bør være minst seks inches i diameter.

•Installer fire ekstra innlegg langs gjerdet. Installere to tre eller metall gjerde innlegg på åtte feet og seksten fot fra hjørnet stolpe. Innlegg ligger langs foreslåtte gjerdet og bør bygges i betong og begravet minst 36 inches under bakkenivå. Gir konkret å angi før forankring hjørnet innlegg til hverandre.

Sette inn en klammeparentes mellom hver av de åtte fots spenn når betongen er angitt. For tre innlegg, kuttet en liten hakk seks inches under toppen av innlegget. Sikre en åtte fots lengde av tre mellom stolpene. Bruk skruer eller spiker for å sikre spenne inn i hakkene i innlegget. Weld en åtte fots stykke rør seks inches under toppen av innleggene mellom hver av de fire spenn på gjerdet linje hvis du bruker metall hjørne innlegg. Hver av de åtte fots delene ligner "H" og kalles H-brace. Dobbel H-klammeparenteser anbefales for gjerdet linjene som er lenger enn 650 fot i lengde. En enkelt H-brace kan brukes for kortere gjerde linjer. H-klammeparenteser bør også installeres hver 1/4 mile og hvor som helst du skal installere portene.

•Wrap ledning fra bunnen av hjørnet stolpe til toppen av den første spenne innlegg minst to ganger. Kabelen fungerer å komprimere tre spenne og holde hjørnet stolpe i posisjon. Sikre å bunnen av et tre innlegg ved stifte det på plass. Tråd ni-gauge ledningen fra bunnen av hjørnet stolpe å like over spenne av det andre innlegget og tilbake til bunnen av hjørnet stolpe. Wire sjalet er valgfritt for metall hjørne innlegg med sveiset bukseseler.

•Plasser et kort stykke rør mellom to pakker av wire nær sentrum av H-spenne. Snu røret i en sirkel til å vri på seg. Stram tråden som mulig. Vridd ledningen vil holde røret fast mot den vannrette spenne når riktig spenningen er nådd. Gjenta wire flyten og vri for de tre gjenværende åtte fots spenn.

Tips og advarsler

  • Ni-gauge ledningen kan erstattes med piggtråd, om ønskelig.
  • Bruke hansker og verneklær når du arbeider med piggtråd.