Hvordan bygge et hjem lagring skur

September 13

Hvordan bygge et hjem lagring skur

Bygge din egen lagringsplass skur er en helg prosjekt og billigere deretter kjøpe betydelig en forhåndslagde skur. Fleste av kostnadene er i trelast, forutsatt at du har tilgang til de nødvendige verktøyene. Shed kan bygges av to personer, men mer hjelp du har jo raskere vil du kunne fullføre prosjektet. Den eneste ventetid oppstår mens sement er tørking.

Instruksjoner

•Measure området du vil kaste og nivå bakken å sikre at du bygger på en flat overflate.

•Dig hullene i hjørnene på nettstedet ditt med et innlegg hull digger. Hvert hull skal 36 inches dyp.

•Plasser 4 av 4 tre innlegg i hvert hull og deretter fylle hullet med forberedt sement. Sjekk posen for hvor lenge sement har tørke før du kan fortsette med prosjektet.

•Start på bakken og spiker 2-ganger-4 boards hver 16 inches går opp hjørne polakkene.

•Nail 2-ganger-4 styrene til toppen av 4 av 4 innlegg, lage en kant på veggene.

•Legg tak til uthuset. Gjør enten kjøpe forhåndslagde takstoler eller spiker 2-av-4s hver 16 inches øverst i uthuset. Knytt deretter korrugerte metall tak eller flate tre tak. Hvis du bruker korrugerte metall eller flate tre tak, spiker taket til den 2-av-4s-du spikret øverst i skur rammen. Hvis du bruker forhåndslagde takstoler, spiker sperrene på den øvre kanten av rammen langs sidene. Så nail 4-av-8 ark av kryssfiner utenpå sperrene og dekke kryssfiner med tjære papir. For å singel over tar papiret, start i nedre venstre hjørne av taket. Spiker ned en grus opp ned og andre singel oppå først. Deretter start bevegelse venstre til høyre og nederst til øverst, spikrer Helvetesild til taket.

•Nail 4-av-8 ark kryssfinér til utenfor veggene i skjulet. Du kan negler disse rett til 2-ganger-4 styrene du satte opp i trinn 4.

•Skjære et hull i foran veggen for døren med målene for døren du vil bruke. Når døren hullet er kuttet, ramme det i av spikrer 2-av-4s til den eksisterende 2-av-4s rundt portåpningen. Fest døren ved å skru dør hengsler i rammen.

•Staple Tyvek papir utenfor veggene i skjulet. Deretter henge ytterkledning starter på bunnen av veggene og jobbe deg opp til taket. Hvert stykke ytterkledning har en fane med spiker hull. Sette ytterkledning opp mot skur og spikeren i midten hullet først. Dette vil tillate deg å justere endene for å sikre at det er nivå før du spikeren det ned. Bunnen av neste brikke blir J-formet og festes over toppen av den forrige delen. Så nail øverst på veggen akkurat som du gjorde første.

Tips og advarsler

  • Kjøpe alle trelast og forsyninger forhånd så du ikke kaste bort tid på å lage flere turer til jernvarehandel.
  • Selv om du kan gjøre det selv, er det enklere og tryggere å ha to personer når bygge et skur.