Hvordan bygge et drivhus på våtmarkene

January 24

Hvordan bygge et drivhus på våtmarkene

Bygge et drivhus gir en trygg havn for din hage planter å vokse og kan selv utvider din vekstsesongen. Byggingen av våtmarker, men krever litt ekstra trinn samt nøye planlegging. Målet er å skape den riktige strukturen samtidig også minimere effekten som det vil ha på våtmarkene. Vanligvis holde med minste drivhuset som vil tjene ditt behov. Det blir enklere å konstruere og billigere å vedlikeholde.

Instruksjoner

•Contact naturressurser byrået rådhuset og tilstand før du starter noen arbeide på drivhus prosjektet. Våtmarker er beskyttet av føderal lov. Statlige og lokale lover kan også gjelde, som kan diktere hvordan du går om å bygge din drivhus. Få en tillatelse som kan være nødvendig for bygging.

•Velg drivhus design basert på dine behov og landskapet. Hvis du kjenner mønsteret av sesongens flom, kan denne informasjonen hjelpe deg plukke design som er minst sannsynlig å bli skadet på grunn av flommer.

•Bevegelsessensoren stedet for drivhuset. Området skal nivå og være i full sol si del av dagen. Unngå nettsteder som krever store mengder fyll for å gjøre dem nivå. Du ønsker å minimere miljøbelastningen i våtmarker.

•Construct rammen av drivhuset i henhold til design planer. Hvis du bygge en struktur, bruker cedar i stedet for behandlet tre i for å hindre utilsiktet forurensning av planter hvis kjemikalier lekke i drivhuset.

•Lay minst en seks-tommers laget av grus eller stein på drivhus gulvet for drenering. En permanent etasje anbefales ikke fuktige forholdene i drivhuset kan forårsake glatte gulv. Grus base gir minimal miljøpåvirkningen til de omkringliggende våtmarksområdene.

•Plasser din dekker over drivhus rammen. Bruk glassfiber eller polyvinylacetat å hindre skade, som lett kan oppstå med et glass som dekker. Typer gulvbelegg er glass den dyreste erstatte.

•Construct en opphøyet sokkel på som du plassere plantene. Flom kan være sannsynlig i drivhus bygget på våtmarkene. En hylle beskytter plantene ved å holde dem ut av flom farvann.

•Dig en drenering grøft langs drivhuset å omdirigere vann hvis flom blir et problem. Plass et lag med grus ned lengden på grøften. For å hindre erosjon, lå perforerte rørene på grus. Du kan finne varme på maskinvare eller hjemme forbedring butikken.

Tips og advarsler

  • Ikke overfylle planter du plasserer i drivhuset for å hindre karbondioksid mangler, spesielt i de kjøligere månedene når du kanskje vil holde dørene lukket.