Hvordan bygge et drivhus i vind ørkenen

November 21

Hvordan bygge et drivhus i vind ørkenen

Når hagearbeid i vind ørkenen, krever de ekstreme forholdene et drivhus å beskytte anbudet unge planter og planter fra de harde forholdene. Slik struktur beskytter ikke bare fra ørkenen vind, men også fra den dramatiske swing fra lave til høye temperaturer sett fra årstid til årstid i ørkenen. Litt bygging kunnskap og materialer vil få deg på vei til å bygge et drivhus for bruk i ørkenen.

Instruksjoner

•Purchase et drivhus bygge kit som er vurdert for vinden. Sjekk med din kommune Landbruksdepartementet å finne ut om drivhus forskrifter og foreslåtte vind karakterer for utendørs strukturer. Du betaler for hva du får når du kjøper et drivhus kit, de varierer fra $50 til tusenvis av dollar. Prøv en Rion kit, som er lett å konstruere og anbefalt av ørkenen drivhus Guide for sin stabilitet og vind. En kit har alt du trenger og detaljert bygging instruksjoner. Velg en med garanti hvis mulig, så kan du returnere det hvis den blir skadet i vinden.

•Velg plasseringen av drivhuset. Velg et flatt område med god drenering. Forbered bakken med en spade og rake. Bruk en for å bestemme bakken er perfekt.

•Construct din drivhus foundation eller base per instruksjonene i i kit eller byggeplaner. Drivhus sett ofte tilby en mer "base kit" å bygge et fundament. Rion drivhuset kit, som mange andre kits, tilbyr også instruksjoner om hvordan å bygge flere typer stiftelser.

•Build rammen for drivhuset. Bruke hammer, spiker eller skruer per instruksjoner. Verve hjelp av en hjelper å holde og løfte materialer som du konstruere drivhuset.

•Sett sidene og taket av drivhuset per instruksjoner. Teste temperaturen på innsiden av drivhuset å sikre at det fungerer riktig før du fylle den med planter.

Tips og advarsler

  • Bestemme sollys og temperatur nivåene av området der du vil bygge - sørge for sollys ikke blokkeres av trær eller bygninger.
  • En vind-karakter drivhus er vanligvis bygget av plast ark og med en solid base. Det kan ta mer enn et par dager, så planlegger tilsvarende.
  • Bygge et drivhus er et utfordrende prosjekt som krever noen konstruksjon evne og kompetanse. Forskning konstruksjon teknikker og drivhus konstruksjon før du prøver dette prosjektet.
  • Bruk klær, hansker og sikkerhet øye briller når elektroverktøy, hammer eller sager.