Hvordan bygge et Cedar espalier

October 4

Hvordan bygge et Cedar espalier

Et espalier er en stor aksent til en hage legge struktur, skygge og grad av personvernet til en hage plass hvis det brukes som en vegg. Det fungerer også som en stige for attraktive klatring planter som clematis eller trompet vinstokker.

Instruksjoner

Bygge et Cedar espalier

•Gå til en lokal hage senter eller barnehager og velg cedar du vil bruke for din espalier. Inspisere cedar nøye for å unngå å bli klumpete, dele eller skjev stykker. For en espalier ca 6 fot høy og 2 fot bredt, vil du sannsynligvis trenger ca 15 1-av-2 stykker.

•IDENTIFY bitene du vil bruke både vertikalt og horisontalt. For en 6-fots av 2-fots espalier må tre vertikal stykker som vil tjene både som "ryggraden" espalier og i bakken støtte systemet, bunnen av espalier styres i bakken. Må resten av brikkene til å kjøre over vertikal støtte horisontalt ved hastighet på ca to cedar stykker per loddrette fot.

•Lokk som kan klikkes cedar stykker eller klippe dem til ønsket lengde hvis bitene brukes vannrett er lengre enn ønsket bredde på espalier, avhengig av dine preferanser.

•Lay ut cedar inn følgende arrangement: sette ned vertikal støtte, så lå første vannrette 1-av-2 over toppen av de tre støtter oppretting av en overkant til espalier. Fastsette vannrett stykket på plass med brad spikerpistolen der den horisontale del krysser med hver av støtte. Gjenta dette til alle vannrette brikkene er spikret ned lengden på espalier, husk å la minst halv fot i høyden nederst å bli kjørt til bakken.

Stå et sted espalier opp og bære den der du vil plassere den. Bruker en hammer eller gummi hammer, trykk espalier "Ben" dypt i bakken før du har minimert bevegelsen som mulig.