Hvordan bygge en vokse skapet

October 15

Hvordan bygge en vokse skapet

Gir plass for unge grønnsaker eller blomster tidlig om våren kan gi hagen din en sunn start på sommeren. Pre produsert vokse skap kan koste hundrevis av dollar, og er unødvendig å kjøpe for mange programmer. En enkel måte å gi denne plassen er ved å ta en begrenset mengde materialer og penger, og bygge din egen. Materialet er tilgjengelig på eventuelle jernvarehandel, og vil være perfekt for unge planter.

Instruksjoner

•Lay to 7-fots boards parallelt og 24 inches hverandre. Legge ned en 27-tommers styret vinkelrett og skyll med hver ende og skru ned med tre skruer. Gjenta denne prosessen med to siste 7-fots og 27-tommers platene gjør det samme i den andre enden.

Stå et sted i to 7-fots rammer på sine sider parallelle og 3 føtter fra hverandre. Legge ned en 43-tommen bord vinkelrett og skyll med hver ende og skru ned. Gjør det samme på den andre enden og den andre siden, bruke resten av 43-tommen styrene.

•Staple 3-by-4-fots plast ark i hver ende av denne rammen, folding 6 inches rundt hver side.

Stå et sted rammen på slutten så det er loddrett. Stift ene enden av 7-av-12-plast sheeting på 7-fots bordet rammen. Vikle rundt rammen og overlappe stiftes slutten. Tapen over sømmen med duct tape.

•Slice en 7-fots vertikal hull på en 3-by-7-fots, 18 inches fra hver 2-ganger-4 tommers-av-7 fot bord. Fest glidelåsen plast sider opprettet fra dette kuttet.

•Skru øyet kroker til midten av to 27-tommers furu styrene. Fest kabelen til øyekroker. Bruk din tenger for å presse klemmer rundt kabler, sikre et sted å holde din foretrukne voksen light.