Hvordan bygge en vindu med tre

September 19

Hvordan bygge en vindu med tre

Et vindu er en flott måte å kle opp et vanlig vindu, ved å holde potter av blomster eller urter, eller ved å fylle med potting jord og plante direkte. Det er et uendelig antall design. Bruker samme type styret for forsiden, tilbake, sidene og bunnen enkel og gir den en ren og rustikt utseende som går på hytter eller landlig hjem. Trikset er å huske at, med moderne trelast, en 1 x 10 er faktisk 9-1/2 inches av 3/4 inches. Denne planen tar disse målingene hensyn å lage en tre-fots lange boks, og inkluderer drenering hull i bunnen for å hindre pooling inne i boksen.

Instruksjoner

•Med båndet måler, sette et merke på en 1 x 10 brett, tre feet fra slutten. Bruk din tri-torget for å sette en rett linje merket, kutte langs bredden av styret. Bruk din sirkelsag for å kutte på linje, slik at du med en 3-fots. Gjenta prosessen på samme lengden av bord, for å få en andre 3-fots-brikke. Disse vil være din bolen.

•På den andre lengden på styret, følger du samme fremgangsmåte å få en tredjedel stykke, men denne gangen, gjør det 2 fot 10-1/2 inches (eller 1-1/2 inches kortere enn på bolen). Dette er din underdel.

•Skjære to flere deler fra den gjenværende delen av andre. Gjør hver av dem 9-1/2 inches lang. Dette er siden brikkene.

•Lay understykket på en flat overflate. Tåler en sidestk av og med din drill og skrutrekker bit tre 1-tommers skruer inn sidestykket på bunnen, så de fester til slutten av understykket. Gjenta med andre sidestykket i den andre enden av understykket.

Stå et sted på forstk på lenge siden, presset mot bunn og side bitene. 3-fots lengden skal være flush med utsiden av hver av sidestykket. Med din drill og skrutrekker bit, satt tre 1-tommers skruer på hver side av forstk, påføring til sidestykket. Nederkant av forstk, sette en 1-tommers skruen hver sjette inches, så Paranova vertikale eller til understykket. Slå hele enheten rundt og gjenta for bakstk.

•Start boksen på toppen, slik at bunnen vender. Med drill og 1/2-inch borekronen, sette åtte til ti hull i bunnen, avstand dem jevnt.

•For å boksen, plasser den på nivået du vil den skal gå utenfor vinduet (vanligvis en tomme eller to over vinduskarmen) og kjøre fire 2-tommers skruene fra innsiden av bakstk til terskel på den andre siden.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil la boksen som naturlig tre i stedet for maleri den, sørg for å bruke press-behandlet tre slik at det tåler elementene.
  • Bruk alltid vernebriller ved en sirkelsag.