Hvordan bygge en vindmølle strømforsyning

October 8

Spare penger på din makt Notaen er noe alle er bekymret. Det finnes flere forskjellige metoder som kan brukes til å utnytte energi fra elementer. En slik metode er en vindmølle. Vindmøller har blitt brukt i århundrer å trekke vann under bakken og å male korn. Vindmøller har nylig blitt populært å lage strøm. Bygge din egen vindmølle strømforsyning tar både tid og penger, men den langsiktige økonomiske besparelser kan være verdt den innsatsen og anleggskostnaden.

Instruksjoner

•Assess dine midler og mulighet til å ha og opprettholde en vindmølle. Tillater din innenbys ordinances byggingen av vindmøller? Trenger du tillatelse til å bygge eller har installert? Har du har minst en acre land som ikke er dekket med trær? Vindmøllen må være minst 30 fot over de nærmeste hindringen, som et høyt tre eller bygningen. Også må en vindmølle strømforsyning periodisk vedlikehold. Har du tid til å opprettholde din vindmølle eller økonomi til å leie noen til å opprettholde vindmølle for deg? Og til slutt, vil du bygge vindmølle strømforsyningen fra bunnen eller vil du investere en kit? En pakke kan koste fra $500 til mer enn $5000 for en god kvalitet kit.

•Prepare foten av vindmølle. Basen burde være tung nok å oppbevare tårnet velter. Basen kan være laget av betong, tre eller sandsekker.

•Construct tårnet. En enkel tårn kan bygges med guidekablene, gitter inndelinger og plast eller metall rør. Koble rotoren, turbin, blader og ledninger til toppen av tårnet. Kjøre den elektriske ledningen gjennom røret. Koble en ende av kabelen turbinen og den andre enden til batteri lagringsenhet. Bruker flere elektriske ledninger, koble batteriet til en transformator.

•Løft tårnet og fest guidekablene. Ledninger skal være sterk nok til å holde vinden fra banket ned vindmøllen.

•De siste trinnet er å koble transformator hjem. Husk, strøm mottatt fra en vindmølle strømforsyning sporadiske avhengig av været. Ingen vind betyr ingen makt. En vindmølle strømforsyning vil levere nok strøm til en TV eller et kjøleskap og en mobiltelefon lader. Men vil en bolig vindmølle strømforsyning sannsynligvis ikke nok strøm å kjøre både TV og et kjøleskap samtidig eller å holde et hjem med masse elektriske apparater operative hver dag.

Tips og advarsler

  • Husk å sjekke lokale forskrifter for å fastslå Hvis du ikke kan ha en vindmølle på eiendommen. Noen av forsyninger behov kan bli funnet på berging yards.
  • Tre tårn og blader vil ikke vare så lenge som aluminium blader og tårn. Ikke koble opp elektriske ledninger med mindre du er kunnskapsrike om elektriske komponenter.